Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Alza GameBox GTX1080 Star Wars Battlefront II edícia

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Alza GameBox GTX1080 Star Wars Battlefront II edícia, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Alza GameBox GTX1080 Star Wars Battlefront II edícia ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Alza GameBox GTX1080 Star Wars Battlefront II edícia vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Alza GameBox GTX1080 Star Wars Battlefront II edícia - Herný PC
Alza GameBox GTX1080 Star Wars Battlefront II edícia
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 24
Dobrý den, otázka za zlatého bludišťáka? Proč k této sestavě dáváte Destiny a né SW Battlefront?! Děkuji za odpověď.
zdravim, ma tento PC zvukovy efekt ako Darth Vader pri zapnuti alebo je to len polepena krabica?
Je nejaký zásadný rozdiel medzi tymto PC a Alza GameBox-om GTX1080 ? Alebo len polep battlefront (Za 30€) ?
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli tento počítač obsahuje mikrotransakce, popřípadně alespoň loot boxy. pro zprovoznění processoru 10$, pro grafickou kartu dalších 10$, pro instalaci google chrome 15$ atd. Když je to Battlefront edice tak se vším všudy, ne? :D
V popisku máte chybu máte tam paměť grafické karty 8 Mb nemělo by tam být 8 Gb
Nedala by sa spravit verzia za menej eur.Ze by v nej bolo ta pekna case 1060 grafika, intel i5,zdroj 500w,SSD 240gb,HDD 1T atd jak u inych vasich alza gameboxoch + aj Battlefront 2???Hned by som si to kupil.
Dobrý deň. Mám otázku, nejde my počítač, stále my vyhadzuje chybu: v pocitaci doslo k problemu a je treba jej restartovat. Spustime u vas restartovani.keď zapnem počítač tak po 20 sekundách to vyhodí a reštartuje sa a robí to stále do okola, skúsil som aj obnoviť windows ale aj pri obnovovaní my to robilo. Čo mám prosím vás robiť ? Už som ten počítač dva krát reklamoval a nemám už na to nervy. Ďakujem za odpoveď
Mňe hučí počítač vždy keď zapnem niaku hru čo je náročná na grafiku a asi po 5 minútach začne strašne hučať a neviem prečo
Čo mám prosím vás robiť keď my hučí zdroj ? Veľa ľudí sa na to sťažovalo a vy ste odpovedali že ste problém vyriešili, tak čo teda ?
Dobrý deň. Ja sa chcem spýtať, ako náhle pustím niaku hru tak sa my roztočia ventilátory a strašne je ten počítač hlučný, môžete my prosím vás poradiť čo mám robiť. Pozeral som to a žiadny kábel tam nezavádza, počítač mám necelé tri mesiace a nemám v ňom ani prach, nedá sa to niako nastaviť napríklad cez BIOS ? Ďakujem za odpoveď.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06