Obnoviť stránku

Diskusia k ADATA PT100 Power Bank 10 000 mAh čierno-zelený

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ADATA PT100 Power Bank 10 000 mAh čierno-zelený, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ADATA PT100 Power Bank 10 000 mAh čierno-zelený ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ADATA PT100 Power Bank 10 000 mAh čierno-zelený vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
ADATA PT100 Power Bank 10 000 mAh čierno-zelený - Powerbank
ADATA PT100 Power Bank 10 000 mAh čierno-zelený
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 37 Recenzie 64
Dobrý den, prosim vás jak dlouho se asi ta powerbanka nabíjí?
Dobrý den, mohu nabíjet i IPHONE? Děkuji moc.
Dobrý den, mám zařízení, u kterého je uvedeno, že se má nabíjet volitelnou powerbankou s USB vstupem a s výstupním proudem 1A. Těchto ale už moc není. Chci se zeptat, jestli lze použít pbanku s výstupním proudem třeba 2V nebo i vyšším. Díky.
Aky vykon ma led svietidlo?
Zdravím, niečo mi v nej štrngá. Známy má rovnakú a jemu nie. Je to dôvod na reklamáciu ?
Dobrý den, tuto powerbanku jsem nabíjela celou noc a dále cca 16 hod. a stále na ní problikávají všechny kontrolky nabití modře. Jak tedy poznám, kdy je powerbanka plně nabitá? Jak mají vypadat kontrolky nabití? děkuji za odpověď.
dobrý den chtěl bych se zeptat jestli tato power banka má ukazovátkem baterie
Dobrý den , chtěl bych se zeptat, lze s danou power bankou nabíjet telefon Xiaomi Redmi Note 5? a lze nabíjet reproduktor JBL Flip 3 Stealth Edition? Děkuji za odpověď.
Dobrý den chci se zeptat jak dlouho vydrží nabitá?Jestli 1den nebo více?při normálním použití?
Dobrý den, jak dlouho Vydří nabitá když bych si vni nabijela telefon a nabijí telefony rYchle ? Děkuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14