Obnoviť stránku

Diskusia k 75" Samsung UE75NU8002

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 75" Samsung UE75NU8002, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 75" Samsung UE75NU8002 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 75" Samsung UE75NU8002 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
75" Samsung UE75NU8002 - Televízor
75" Samsung UE75NU8002
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 12
Dobrý den, přehrává TV soubor z flash paměti formát AVI, MKV? Díky
Dobry den, TV ma 4x HDMI 2.0 port ale HDMI 2.0 maximalne prenesie 4K pri 60hz. Chapem tomu spravne, ze TV nikdy nezapojim tak, aby vyuzila svoj maximalny potencial 4K na 120hz ? Je mozne zapojit do TV HDMI 2.1 ? Je tam chip, ktory to zhltne ? Alebo mylim sa vo svojich znalostiach ?
Dobry den chcem sa spytat na tv Samsung UE75NU8002 je to podsvietenie Edge led alebo direct led? dakujem
Dobry den, montujem vas odporucany nastenny stojan na tuto TV ale nepasuju vlozky pre srob do VESA dier. Vlozky maju dlzku 3,5 cm a trcia tak 1cm z televizora. Nemali by byt k tomuto TV 4 vlozky do VESA dier o dlzke 2,5 cm ? Dakujem za odpoved
Dobry den prosim este jedna otázka podporuje tato tv apple airplay 2 ?
Ma TV aplikáciu SkyLink LIVE TV?
Dobrý večer, viete mi poradit ktorý držiak pasuje k tomuto televizoru. Mám zaujem o polohovatelny držiak na stenu kompatibilny s tymto Samsungom. Čakam uz len na Vašu odpoved aby som ho mohol kúpit:) Ďakujem.
Dobrý den, podporuje tato tv abmbient mode prosím?
Dobry den , da sa tv prichytiť aj na stenu alebo musi byt iba na stojane ? dakujem
Dobrý deň, aké sú presné rozmery krabice tejto tv?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04