Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k 28" iiyama G-Master GB2888UHSU

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 28" iiyama G-Master GB2888UHSU, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 28" iiyama G-Master GB2888UHSU ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 28" iiyama G-Master GB2888UHSU vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
28" iiyama G-Master GB2888UHSU - LCD monitor
28" iiyama G-Master GB2888UHSU
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6 Recenzie 6
Dobrý den, když se odívám na rozměry displeje, tak je poměr 16:8,7. není potom obraz zdeformovaný? Narazil jsem na tento problém u X2888HS, kde obraz zdeformovaný byl.
Je to v jinych farbach?
Je to v jinych farbach?
Dobrý den kolik má hz ?
Dobrý den, zvažuji koupi tohoto monitoru ke svému PS4 PRO. Budu moci na tomto monitoru využívat 4K v rámci PS4 PRO na plno? Vím, že u TV je nutné aby podporovala HDR. U žádného herního monitoru jsem funkci HDR nenašel. Předem děkuji za odpověď.
Dobry den, lze freesync vypnout nebo je stabilně zapnut?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01