Obnoviť stránku

Diskusia k 24" ASUS VG248QE

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 24" ASUS VG248QE, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 24" ASUS VG248QE ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 24" ASUS VG248QE vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
24" ASUS VG248QE - LCD monitor
24" ASUS VG248QE
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 129 Recenzie 42
ake 3D okuliare sú pre tento monitor vhodné a či 3D bude vsetko alebo len to čo 3D podporuje
Dobry den, jak nejlepe propojit tento konitor s PS4 a notebukem kdyz ma pouze jeden hdmi? Ma monitor i reproduktory? Dekuji
dobrý den všiml jsem si že stahujete a zase zde dáváte akci na myš Asus ROG sica zdarma. kdy bude opět možnost ji zakoupit s monitorem děkuji
Dava sa este hra Doom k monitoru?
Chcem sa spytat ci je k tomuto monitoru aj DVI-D kabel v krabici s nim
Dobrý den. Bude monitor vykonávat 144 respektive 120FPS na konzoli Xbox Series S?
TN monitor za 4500 ? :D Tak to potom jo no... :D Kdo urcuje tu cenu ?
TN monitor za 4500 ? :D Neni to nejaka chyba ?
Dobrý den mam doma lenovo legion 5 a kabel hdmi 2.0. mozem tak mat an monitore 144hz?
Dobry den... Mam tento paradny monitor no zohnal som AMD kartu a zatial sa to spolu moc nekamarati,, no co som sa docital tak tento monitor nema G-sync ale iba nejaku Nvidia 3D podporu,, napojeny som cez Display port ale v hrach je akoby ghosting,, myslite ze to je kvoli kombinacii s AMD grafikou alebo len nejake nastavenia? Dakujem..

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14