Obnoviť stránku

Fortron CAR65

5 3 hodnotení

Fortron CAR65

Univerzální napájecí auto adaptér pro notebooky se vstupem 19 V a maximálním příkonem 65 W. Dodává se včetně sady výměnných koncovek pro zajištění maximální kompatibility s notebooky značek Asus, Acer, HP, Dell, Toshiba a hromadou dalších. Zdroj je velice spolehlivý, chráněný proti přepětí, přetížení i zkratování. Je testován a zahořen. Je ideální jako náhrada drahých originálních adaptérů pro připojení v automobilu nebo v letadle.
Parametry a specifikace:
Určeno pro:
Notebooky se vstupním napětím 18 až 20 V @ max. 65 W
Kompatibilita:
Acer, Asus, Compaq, HP, LG, Gateway, Hitachi, IBM, Sharp, Toshiba, Twinhead, Winboo, Fujitsu, HP, NEC, Panasonic, Philips, Samsung, Viewsonic, Sony, Dell, IBM/ Lenovo.
Výstupní napětí:
19 V
Vstupní napětí:
10 ~ 15 V
Účinnost:
84%
Rozměry:
95 x 50 x 31,5 mm

Parametre a špecifikácia

Značka notebooku

Značka notebooku Acer, ASUS, Compaq, Dell, Fujitsu, Gateway , Hitachi, HP, IBM, Lenovo, LG, NEC, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, Sony, Toshiba, Twinhead, Viewsonic, Winbook

Výkon

Typ a počet konektorov

Počet konektorov 9 ×
Kód:  UD961o
Produktové číslo:  9NA0650612

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04