Obnoviť stránku

Forever power banka 10 000 mAh – Qualcomm

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Forever power banka 10 000 mAh – Qualcomm

Novým spoločníkom pri vašich dlhých cestách za prácou či zábavou môže byť táto spoľahlivá Power banka Forever PTB-03. Ponúka integrovaný akumulátor s kapacitou úctyhodných 10 000 mAh, čo je zaručene dostatok energie pre dobitie všetkých vašich mobilných zariadení. Nikdy tak nebudete zaskočený z vybitého telefónu či tabletu. Táto Power banka v elegantnom dizajne čiernej a oranžovej farby sa tak stáva nielen štýlovým doplnkom, ale aj skvelým pomocníkom, ak práve nie ste v dosahu elektrickej zástrčky.

Kľúčové vlastnosti Power banky Forever

  • Elegantný dizajn v čiernej a oranžovej farbe
  • Funkcia Qualcomm pre rýchle nabíjanie
  • Power banka s vysokou kapacitou
  • Kompaktné rozmery
  • Informačná LED dióda
  • 2× USB výstup

Efektívne dobíjanie

Táto Power banka Forever sa chváli špeciálnou funkciou Qualcomm, ktorá zrýchľuje nabíjanie kompatibilných zariadení až o neuveriteľných 70 %. Vďaka tomu stačí len malá chvíľka nabíjania a váš telefón je opäť pripravený na ďalšie používanie. Power banka ďalej disponuje dvoma USB výstupmi, takže môžete nabíjať až 2 prístroje zároveň, a ušetriť tak hromadu času. LED indikátor potom podáva informácie o stave nabíjania.

 

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Kapacita 10 000 mAh

Výstupy

Výstupy USB-A
Celkový počet výstupov 2

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd 2,5 A
Max. výstupné napätie 5 V

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie LED indikácia stavu
Kód:  FRVPW01
Produktové číslo:  BAEPOWER10000TFQ

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09