Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Forever ATCWIRTFOWH, Qualcomm

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Forever ATCWIRTFOWH, Qualcomm

Tento nabíjací stojan Forever ATCWIRTFOWH predstavuje spojenie hneď niekoľkých možností dobíjania, vďaka čomu sa stane veľmi obľúbeným vo vašej práci aj domácnosti. Nabíjačka ponúka 3 × USB port s tým, že jeden disponuje špeciálnou technológiou Qualcomm, ktorá umožňuje kompatibilným zariadeniam až o 75% rýchlejšie nabíjanie. Na hornej strane nabíjacieho stojančeku sa nachádza indukčná plocha, ktorá slúži pre bezdrôtové nabíjanie vášho telefónu. Dohromady tak môžete dobíjať až 4 zariadenia zároveň, čím ušetríte nielen drahocenný čas, ale aj peniaze. Súčasťou nabíjačky je aj sieťový kábel s dĺžkou 1,5 m.

Kľúčové vlastnosti Forever ATCWIRTFOWH

  • Možnosť bezdrôtového nabíjania
  • Nabíjanie až 4 zariadení zároveň
  • Elegantné prevedenie v bielej a čiernej farbe
  • Technológia Qualcomm pre rýchlejšie nabíjanie kompatibilných zariadení
  • Nabíjací stojan so sieťovým káblom
 
Kód:  FRVnab02
Produktové číslo:  ATCWIRTFOWH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09