Obnoviť stránku

Force Road, Čierne/Biele veľ. 41/258 mm

Príslušenstvo k tovaru

Force Road, Čierne/Biele veľ. 41/258 mm

Akonáhle z ciest začína miznúť sneh, ste ako na tŕní a nemôžete sa dočkať novej cyklistickej sezóny? Potom vám tento kúsok z dielne českej značky Force urobí veľkú radosť. Je to cyklistická obuv zameraná práve pre cestných nadšencov, ktorá vyniká kvalitou spracovania. Anatomicky tvarovaná vnútorná vložka je pre chodidlo veľmipríjemná a zároveň má protišmykovú úpravu. Môžete sa tešiť aj na širokú podporu upevnenia do pedálov, tretry prepojíte so systémom LOOK, SPD aj SPD SL. Jednoducho všetko pre váš lepší pocit z jazdy.

Kľúčové vlastnosti

  • Pogumovaná špička proti okopaniu
  • Rýchle a stabilné zapínanie na 3 suché zipsy
  • Kvalitná podošva z nylonového kompozitu
  • Kompatibilné s LOOK, SPD SL, SPD
  • Príjemne ľahké tretry s hmotnosťou len 602 g/pár
  • Veľkosť 41 (zodpovedá bežnému číslovaniu)

Využijú každé šliapnutie do pedála

Hladká, ale pevná podošva z nylonového kompozitu sa postará, aby ste maximum zo svojich záberov využili a preniesli do pedálov. V kombinácii s vnútornou protišmykovou vložkou nebudete zbytočne strácať cenné sily. Na prechádzky po lese či ceste nie je táto obuv kvôli klzkej podrážke vhodná. Avšak chodiť na prechádzky by s nimibola večná škoda, to pravé vám ukážu práve na bicykli, kde vás nesklamú.

Očaria aj na pohľad

Českému výrobcovi Force sa podarilo pre vás pripraviť skvele vyváženú cestnú tretru, ktorá zaujme svojimi vlastnosťami aj veľmi sviežim vzhľadom. Kombinácia bielej, čiernej a sivej pôsobí nadčasovo a ani sa nemusíte obávať, že svoje farebné ladenie čoskoro stratí a upadne v šedi. Proti okopaniu je špička chránená gumovýmokrajom.


Parametre a špecifikácia

Typ

Určenie Dámske
Typ Cestný
Zapínanie Suchý zips
Typ zámkov SPD, SPD-SL

Veľkosti

EU 41
Mondo point 258 mm
Hmotnosť 0,6 kg

Vlastnosti a materiály

Farba Biela, Čierna
Vlastnosti a funkcie Reflexné prvky, S SPD nášľapmi, Zámky nie sú súčasťou balenia
Podošva Nylon
Materiál zvršku Syntetická koža
Kód:  SPTms2680
Produktové číslo:  8592627059308

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04