Obnoviť stránku

FoodSaver VS1190X

5 1 hodnotení
Kúpiť s kódom ALZADNI20
Kód bude uplatnený automaticky.
57,52 €
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -12 %
71,90 € 81,90 €

FoodSaver VS1190X

Elegantná kompaktná vákuová zváračka fólií FoodSaver je určená na používanie v domácnostiach na dlhodobé uskladnenie potravín. Je o 50 % menšia ako ostatné zváračky značky FoodSaver a napriek tomu zachováva všetky existujúce funkcie. Navyše ponúka LED signalizáciu odsávania a zvárania a plne automatickú prevádzku, pri ktorej dochádza k vákuovaniu a zataveniu v jednom kroku. Pre bezpečné udržanie vákua má zváračka široký pevný zvar. Súčasťou je odnímateľná odkvapkávacia vanička, ktorá je vhodná do umývačky.

Kľúčové vlastnosti vákuovačky FoodSaver VS1190X

  • Plne automatická prevádzka, v ktorej dochádza k vákuovaniu a zataveniu v jednom kroku
  • Potraviny udrží čerstvé až päťkrát dlhšie oproti bežnému spôsobu skladovania
  • Široký pevný zvar pre bezpečné udržanie vákua
  • Jedinečný elegantný dizajn
  • Kompaktné vyhotovenie
  • LED signalizácia odsávania a zvárania
  • Odnímateľná odkvapkávacia vaničkaktorá je vhodná do umývačky
  • Ideálna aj do malých kuchýň

Kompaktné rozmery a vysoký výkon

Použitím kompaktnej vákuovačky FoodSaver predĺžite dobu skladovania oproti bežným spôsobom uchovania potravín až päťnásobne a navyše tým obmedzíte vyhadzovanie zvyškov potravín. Vďaka svojej veľkosti nezaberie zváračka príliš miesta. Okrem toho je kompatibilná s vákuovacími dózami značky FoodSaver, vákuovacími zátkami, uzatvárateľnými vreckami a fóliami so šírkou 20 cm. Vákuovačka FoodSaver disponuje 140 W a je vybavená odsávaním, vďaka ktorému odstraňuje všetok vzduch z vrecka fólie a potom vytvára zvar. Keďže sú potraviny vákuované, spomalí sa množenie nežiaducich mikroorganizmov a nedochádza k oxidácii.

Ovládanie v troch krokoch

Pri vákuovej zváračke fólií FoodSaver stačí len naplniť vrecko, otvorený koniec dať do zváračky, zavrieť veko a stlačiť tlačidlo, otvoriť veko a zatvorené vrecko vybrať.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Zváračka fólií

Vlastnosti a funkcie

Maximálna šírka zvaru 20 cm
Výkon 140 W
Funkcie Automatická
Vlastnosti LED indikácia
Počet fólií v balení 1 ks
Súčasť balenia Fólia, Vrecká
Kód:  FOSSF
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VS1190X

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19