Obnoviť stránku

Fomei Roll LED 62 W

Fomei Roll LED 62 W

Veľký rolovací panel Fomei Roll LED 62 W podá viac než dostatočný výkon na to, aby splnil vaše požiadavky aj v tých najnáročnejších podmienkach. Videosvetlo Fomei Roll LED rozžiari priestory pomocou LED s výkonom 62 W. Celý panel je ohybný, čo znamená, že ho možno úplne jednoducho prispôsobiť vašim požiadavkám. A čo viac? Videosvetlo Fomei možno veľmi ľahko zbaliť do batohu a preniesť na akékoľvek iné miesto. V prípade, že je v cieľovej destinácii elektrina nedostatkovým tovarom, svetlo Fomei Roll LED ponúka možnosť napájania z batérie Sony V-Mount.

Kľúčové vlastnosti videosvetla Fomei Roll LED 62 W

  • Videosvetlo Fomei Roll LED s výkonom 62 W
  • Ohybné a skladné svetlo, ktoré je možné preniesť na akékoľvek miesto
  • Teplota svetla je 5 600 Kelvinov
  • Veľmi jednoduché ovládanie od 0 % do 100 %
  • Ľahká konštrukcia, ktorú možno prenášať
  • Možnosť napájania zo siete aj vďaka batérii Sony V-Mount

Buď svetlo!

Po zrolovaní či zložení videosvetla Fomei Roll LED 62 W do cestovnej batožiny ho jednoducho rozbalíte a napnete na priložený držiak, aby sa natiahnutím krásne vyplo do rovnej polohy. Ovládanie panela prebieha pomocou otočného tlačidla s rozpätím 0 – 100 %, ktoré nájdete na riadiacej jednotke svetla a kde si rýchlo nastavíte požadovanú intenzitu. V balení nájdete videosvetlo Fomei Roll LED 62 W, tašku na jeho premiestňovanie, riadiacu jednotku s možnosťou pripojenia V-Mount batérie, V-Mount držiak adaptéra, napájací adaptér, X-Mount pre vypnutie svetla do panelu a polohovateľný držiak na statív. Batériu je potrebné dokúpiť zvlášť.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti fotosvetla

Výkon 62 W
Zdroj svetla Integrovaný LED
Kód:  FOM603a2
Produktové číslo:  FY3567
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09