Obnoviť stránku

FOAMIE Trialsize-Set

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FOAMIE Trialsize-Set

Táto darčeková súprava skúšobných veľkostí produktov Foamie obsahuje tri mini produkty na telo, vlasy a tvár, super praktický cestovný box a bavlnené vrecko na tuhé produkty Foamie, ktoré poskytuje masážny a exfoliačný efekt. Hydratačné sprchové mydlá v praktickej cestovnej veľkosti Kiss me Argan, Cherry Kiss With Cherry Blossom a Rice Milk jemne čistia a zároveň hydratujú pokožku, sú vegánske, majú prirodzené pH a neobsahujú plasty, sulfáty ani parabény. Pleťové mydlo na normálnu až zmiešanú pleť Too Coal to Be True s obsahom aktívneho uhlia vydrží až na 85 použití. Darčeková súprava kúpeľovej starostlivostiFOAMIE Trialsize-Setv škatuľke s vianočným motívom zaručí skutočný pôžitok z každého kúpeľa doma aj na cestách.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy FOAMIE Trialsize-Set

  • Kolekcia pre ženy obsahuje všetko pre dokonalý kúpeľ doma aj na cestách
  • Darčeková súprava kúpeľovej starostlivosti FOAMIE Trialsize-Set zahŕňa tri skúšobné veľkosti Shower Body Bar
  • Hydratačné sprchové mydlo Kiss me Argan s príjemnou vôňou vanilky a arganovým olejom čistí a zároveň hydratuje pokožku
  • Cherry Kiss With Cherry Blossom a Rice Milk s prirodzeným pH poteší príjemnou vôňou čerešne a ryžového mlieka
  • Cleansing Face Bar s obsahom aktívneho uhlia vydrží približne 85 použití
  • Prípravky z kolekcie FOAMIE Trialsize-Set sú 100 % bez mydla a neobsahujú parabény, sulfáty ani alkohol
  • Súčasťou súpravy je ekologický cestovný obal na tuhý šampón a kondicionér Travel Buddy s odnímateľnou a ľahko umývateľnou vnútornou vložkou
  • Vianočnú škatuľku FOAMIE Trialsize-Set dopĺňa bavlnené vrecko na tuhé produkty
  • Darčeková kozmetická súprava je skvelá ako milá pozornosť

Hydratačné, sprchové a pleťové mydlá s praktickými doplnkami

Produkty FOAMIE neobsahujú žiadne plastové obalové materiály, vďaka čomu sú extrémne ohľaduplné k životnému prostrediu. Prípravky starostlivosti o pleť z darčekového balenia FOAMIE Trialsize-Set dopĺňa cestovný prenosný obal na tuhý šampón a kondicionér a vrecko na tuhé produkty. Ekologický cestovný obal na tuhý šampón a kondicionér Travel Buddy je ľahký, kompaktný, nepresakuje a poteší umývateľnou vnútornou vložkou. Darčekovú súpravu FOAMIE Trialsize-Set vo vianočnom balení dopĺňa bavlnené vrecko na tuhé produkty.Jednoducho naplňte vrecko zvyškami produktov Foamie, napeňte pod tečúcou vodou a jemne masírujte. Po použití dôkladne opláchnite, zaveste na šnúrku a nechajte vyschnúť. Soap Bag Single poskytuje masážny a exfoliačný efekt.

Obsah balenia:
Hydratačné sprchové mydlo Kiss me Argan (Shower Body Bar Travel Size) 20 g
Hydratačné sprchové mydlo Cherry Kiss With Cherry Blossom a Rice Milk (Shower Body Bar Travel Size) 20 g
Pleťové mydlo na normálnu až zmiešanú pleť 20 g
Ekologický cestovný obal na tuhý šampón a kondicionér Travel Buddy
Bavlnené vrecko na tuhé mydlá (Soap Bag Single)


Zloženie

Kiss Me Argan: Cocoyl Isethionate sodný, hydrogenovaný rastlinný olej, voda (voda), polyglyceryl-4 laurát, glycerín, parfum (vôňa), olej zo semena Ricinus Communis (ricínový), olej z jader Argania Spinosa (arganový) , kakaové (kakaové ) ) máslo Theobroma, kokosové maslo Nucifera (kokosový) olej, hexyl cinnamal, benzyl salicylát, hydrolyzovaný ester jojoby, kumarín, glutamát diacetát, tetrasodný, hydrogenovaný ricinový olej, linalool, vosk Copernicia cerifera (karnaubský), CI-hydroxycitronella, CI-hydroxycitronella Sodnoplodá sodná sůl 77 extrakt ze sodíku. (oxid železa), CI 77491 (oxid železa), CI77499 ( oxid železa)

Cherry Kiss With Cherry Blossom a Rice Milk: Cocoyl Isethionate sodný, hydrogenovaný rastlinný olej, voda (voda), polyglyceryl-4 laurát, glycerín, parfum (vôňa), olej zo semena Ricinus Communis (ricínový), hydrolyzovaný ester jojoby, kakaové (kakaové ) maslo Theobroma, Butyrospermum Parkii (Spermum) Maslo, glutamát diacetát tetrasodný, hydrogenovaný ricínový olej, benzylsalicylát, hexyl cinnamal, alfa-izometyl ionón, linalool, vosk Copernicia cerifera (karnaubský), hydrolyzovaný ryžový CIbicídový glycidový proteín/propylamyl, propylámát , 3bicant, SCIbicant, XCIbicant, 3bicant, SCIbicant, XCIbicant, 3bicant, 330CI.

Príliš uhlie, aby to bola pravda: Cocoyl Isethionate sodný, hydrogenovaný rastlinný olej, voda (voda), polyglyceryl-4-laurát, glycerín, olej z listov Melaleuca Alternifolia (tea Tree), prášok z aktívneho uhlia, metylgluceth 20, levanduľa Angustifolia (levanduľa), hydrolyzovaný olej, ebavorový olej Glutamát diacetát tetrasodný

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Balenie

Počet ks v balení 5 ks
Obsah balenia Cestovný obal, Mydlo
Kód:  KSDS1927
Produktové číslo:  4063528056535

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08