Obnoviť stránku

Fnatic Gear Duel

Fnatic Gear Duel

Fnatic Gear Duel herní sluchátka

Dokonalý zvuk na novej úrovni

Ultra ľahké, praktické a skladné

Slúchadlá Fnatic Gear Duel vás svojím kvalitným, autentickým zvukom prenesú priamo na virtuálne bojové pole. Vaši nepriatelia nemajú šancu, vy máte totiž eso v rukáve, s ktorým si môžete vychutnať zaslúžené víťazstvo. Vďaka pohodlnému tvaru vás slúchadlá nebudú otravovať ani po hodinách intenzívneho hrania. Rovnako dobre poslúžia aj na plnohodnotné počúvanie vašej obľúbenej hudby. Stačí jednoducho vymeniť náušníky podľa aktuálnej situácie. Na každodenné počúvanie zvoľte ľahké náušníky.


Sluchátka Fnatic vyhoví náročným hráčům
 

Navrhnuté profesionálmi

Aby Fnatic vyhovel aj tým najnáročnejším, podieľali sa na vývoji slúchadiel najlepší hráči CS:GO, League of Legends a Dota 2. Zvládnete s nimi každú hernú situáciu a môžete sa spoľahnúť na maximálne čistý, prémiový zvuk. Jeho vysokú úroveň pomohla docieliť aj spolupracujúca dánska spoločnosť AIAIAIA. Či už počúvate nadupané herné sountracky alebo sa započúvate do tónov svojej obľúbenej hudby, slúchadlá Gear Duel vám ponúknu skvele dofarbený zvuk.


Fnatic sluchátka s mikrofonem

"Must-have" kúsok pre každého hráča

Nikdy vás nesklamú

 

Chystáte sa s vaším herným tímom na dôležitú bitku? Potom určite oceníte spoľahlivý mikrofón, vďaka ktorému si jednoducho dohodnete tú najlepšiu spoločnú taktiku. Samotné slúchadlá vás nebudú tlačiť ani po dlhých hodinách zapáleného hrania, ich pohodlné náušníky totiž objímu celé uši a perfektne sadnú na ich tvar.


Vezmite ich do terénu

 

Čaká vás dlhá cesta vlakom, autobusom alebo si chcete prejsť mesto za sprievodu poriadnej hudby? Slúchadlá sú bezchybným spoločníkom nielen doma pri hernom počítači a konzole, ale tiež keď vyrazíte von. A ich jedinečný dizajn vám môže každý len závidieť.

Komfortní sluchátka Fnatic Gear Duel

Vydajte sa do víru veľkomesta


Bohaté komponenty

 

2× Náušníky na uši
2× Náušníky okolo uší
1× Hlavový most
2× Slúchadlové meniče
1× Kábel s dynamickým mikrofónom na hranie hier

1× Kábel s integrovaným mikrofónom
1× Puzdro (vačok) so sťahovacou šnúrkou
1× Používateľský manuál

Sluchátka Fnatic s širokým příslušenstvím

Fnatic - vždy niečo navyše

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Platforma

Platforma PlayStation 4, Xbox ONE
Kód:  FG050b
Produktové číslo:  FG-HS-5060455780457

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11