Obnoviť stránku

Fnatic Gear Clutch

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fnatic Gear Clutch


Presnosť a špičková ergonómia

Pokukujete po spoľahlivej optickej hernej myši, s ktorou ovládnete každé virtuálne bojové pole? Na vývoji myši CLUTCH spoločnosti Fnatic sa podieľala najúspešnejšia organizácia profesionálnych počítačových hráčov. Je vybavená prvotriednym senzorom Pixart 3310 na rozlíšenie až 5000 CPI, ponúka trojfázové snímanie pohybu a nechýba jej ani LED RGB podsvietenie. Fnatic pamätal aj na to, že sa musíte plne sústrediť na dianie na obrazovke, preto kládol dôraz na maximálne pohodlnú ergonómiu. Dôkazom je Soft Touch profil myši a správne zakrivený tvar.


Herní myš Fnatic Clutch - přesná a spolehlivá

Koncentrujte sa iba na hru - nerozptyľujte sa ťažkopádnym ovládaním

Dokonalá ovládateľnosť

Herná myš CLUTCH zodpovedá najvyšším štandardom kvality a vyhovie aj tým najnáročnejším potrebám hrania. Či už ste profesionálny hráč, alebo vám ide len o zábavu, s týmto jedinečným vybavením zrazíte všetkých svojich nepriateľov na kolená. Môžete počítať s tým, že vaše zbrane v rozhodujúcom okamihu určite nezlyhajú. Na lepšiu manipuláciu je kábel ľahký, dostatočne dlhý (2 m) a vďaka sofistikovanému opleteniu sa už nikdy nezamotá. Výborný prenos signálu zabezpečuje pozlátený konektor.


Uspokojí aj náročných hráčov

Táto optická herná myš využíva špičkový senzor a dostane vás širokou škálou nastavení. Oceníte kvalitné OMRON spínače a frekvenciu odozvy až 1000 Hz. Navyše disponuje pamäťou 256 kB na jednoduché ukladanie hráčskych profilov.

Herní myš CLUTCH - široké možnosti nastavení

Na vývoj dohliadali skúsení hráči
z organizácie Fnatic


Herní myš CLUTCH - vyhoví potřebám uživatele

Navrhnuté priamo pre vás

Prispôsobte si ju

Vyberajte zo 16,8 miliónov farieb RGB LED podsvietenia a nastavte si citlivosť snímača presne podľa svojich potrieb. Medzi uloženými hráčskymi profilmi môžete plynulo prepínať a vychutnať si tak herný zážitok skutočne na maximum.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 6,8 cm
Výška 4,3 cm
Hĺbka 13 cm
Hmotnosť 116 g

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie RGB
Ďalšie vlastnosti Požívateľské profily

Farba

Farba Čierna
Kód:  FG012a
Produktové číslo:  1001002-1001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11