Obnoviť stránku

Fly Racing nohavice Lite S.E., 2023 čierna veľkosť 30

Super cena
103,90 € Ušetríte 3,30 €

Fly Racing nohavice Lite S.E., 2023 čierna veľkosť 30

Pokiaľ sa vozíte na vašom stroji za prácou aj za zábavou, nepochybne budete súhlasiť, že nemá cenu riskovať zbytočné poradenia. Pánske nohavice na motorku Fly Racing nohavice Lite S.E., 2023 čierna veľkosť 30 sofistikovane spojili funkčnosť a bezpečnosť a už od prvého momentu uchvátia svojím dizajnom všetkých, ktorí majú radi štýl motokros. Tieto poctivo vyrobené moto nohavice poskytujú tak podstatnú ochranu pri páde na cestu, o čo sa hlavne stará vrchná vrstva z materiálu Textil.

Fly Racing nohavice Lite S.E., 2023 čierna veľkosť 30 sú moto nohavice na bezpečnú aj kľudnú jazdu

Avšak správny motorkár na sedlo svojho stroja nesadne bez dobrých chráničov na dôležitých oblastiach tela, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu na vozovkou. Z toho dôvodu moto nohavice Fly Racing nohavice Lite S.E., 2023 čierna veľkosť 30 obsahujú vo výbave chrániče bedier. Moto nohavice Fly Racing nohavice Lite S.E., 2023 čierna veľkosť 30 môžete v pohode nosiť ako v jari, tak aj v jedeni. Maximálnu mieru komfortu zaisťuje samozrejme aj to, že moto nohavice možno čiastočne upraviť na mieru. Prispôsobiteľná je hlavne šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Pánske
Štýl motokros

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá
Materiál chráničov pena
Typ chráničov vkladacie

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť 30

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava stretch panely
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Textil
Kód:  MOTO32910
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M172-0143-30

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02