Obnoviť stránku

Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské sivá/čierna/biela veľkosť 24

83,90 €

Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské sivá/čierna/biela veľkosť 24

Ak chodíte na motocykli alebo skútri do prírody alebo do práce, zaručene nám dáte za pravdu, že zbytočne riskovať svoju kožu nemá zmysel. nohavice na motorku Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské sivá/čierna/biela veľkosť 24 skvele skombinovali komfort a ochranu a už pri prvom pohľade nadchnú dizajnom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu motokros. Tieto prvotriedne nohavice na motorku zabezpečujú tak potrebnú ochranu pred poranením, o ktorú sa v prvom rade postará vrchná vrstra materiálu Textil.

Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské sivá/čierna/biela veľkosť 24 sú moto nohavice, ktoré kombinujú pohodlie s bezpečnosťou

Poriadné nohavice na motorku sa ale nezaobídu bez dobrých chráničov na rizikových oblastiach tela, ktoré zmiernia silu nárazu pri pádoch. A preto nohavice na motorku Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské sivá/čierna/biela veľkosť 24 majú vo výbave protektory bedier. Nohavice na motorku Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské sivá/čierna/biela veľkosť 24 možno obliekať behom celého roka. K väčšiemu luxusu prispieva samozrejme aj to, že moto nohavice možno čiastočne upraviť na mieru. Nastaviteľná je najmä šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Detské
Štýl motokros

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá
Materiál chráničov pena
Typ chráničov vkladacie

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť 24

Farba

Farba Čierna, Sivá

Ďalšie vlastnosti

Výbava stretch panely
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Textil
Kód:  MOTO32869
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M174-0018-24

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02