Obnoviť stránku

Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské hi-vis/čierna/modrá veľkosť 18

Príslušenstvo k tovaru

Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské hi-vis/čierna/modrá veľkosť 18

Pokiaľ jazdíte na svojom motocykli do mesta aj mimo neho, spoľahlivo viete, že robiť parádu musí nielen motorka, ale aj vodič. moto nohavice Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské hi-vis/čierna/modrá veľkosť 18 perfektne zlučujú bezpečie a ochranu a od počiatku nadchnú vzhľadom všetkých, ktorí majú radi štýl motokros. Tieto špičkové nohavice na motorku dodajú najvyššiu ochranu pri nečakaných pádoch, o čo sa hlavne stará vonkajší materiál Textil.

Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské hi-vis/čierna/modrá veľkosť 18 sú nohavice na motorku, ktoré niečo vydržia

Čo by to ale bolo za motorkárske nohavice bez kvalitných chráničov na dôležitých častiach tela, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu na vozovkou. To je dôvod, prečo motorkárske nohavice Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské hi-vis/čierna/modrá veľkosť 18 obsahujú ochranu bedrových kĺbov. Nohavice na motorku Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské hi-vis/čierna/modrá veľkosť 18 možno nosiť bez ohľadu na sezónu. K príjemnému pocitu z jazdy prispieva samozrejme aj to, že moto nohavice možno čiastočne upraviť na mieru. Prispôsobiteľná je hlavne šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Detské
Štýl motokros

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá
Materiál chráničov pena
Typ chráničov vkladacie

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť 18

Farba

Farba Čierna, Žltá

Ďalšie vlastnosti

Výbava stretch panely
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Textil
Kód:  MOTO32856
Produktové číslo:  M174-0019-18

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08