Obnoviť stránku

Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské biela/modrá/oranžová veľkosť 22

83,90 €

Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské biela/modrá/oranžová veľkosť 22

Pokiaľ chodíte na svojom stroji za prácou alebo zábavou, iste viete, že nemá cenu zbytočne riskovať úraz. nohavice na motorku Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské biela/modrá/oranžová veľkosť 22 bezchybne prepájajú funkčnosť a bezpečnosť a už od prvého momentu milo prekvapia vzhľadom všetkých, ktorí majú radi štýl motokros. Tieto výnimočne spracované moto nohavice zabezpečujú spoľahlivú ochranu pri prípadnej nehode, ktorú má na starosti vrchná vrstra materiálu Textil.

Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské biela/modrá/oranžová veľkosť 22 sú nohavice na motorku, ktoré vám zachránia kožu

To by ale bolo málo bez chráničov na citlivých častiach tela, ktoré zmierňujú potenciálne následky. Z toho dôvodu motorkárske nohavice Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské biela/modrá/oranžová veľkosť 22 obsahujú vo výbave ochranu bedier. Moto nohavice Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské biela/modrá/oranžová veľkosť 22 možno používať ako v jari, tak aj v jedeni. K väčšiemu komfortu počas jazdy prispieva aj to, že si nohavice na motorku môžete nastaviť podľa vlastnej ľubovôle. Upraviteľná je hlavne šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Detské
Štýl motokros

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá
Materiál chráničov pena
Typ chráničov vkladacie

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť 22

Farba

Farba Biela, Modrá

Ďalšie vlastnosti

Výbava stretch panely
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Textil
Kód:  MOTO32853
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M174-0021-22

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04