Obnoviť stránku

Fly Racing nohavice F-16, 2023 dámske čierna/sivá

51,90 €

Fly Racing nohavice F-16, 2023 dámske čierna/sivá

Pokiaľ sa vozíte na svojom stroji do mesta aj mimo neho, rozhodne viete, že bezpečnosť je základ všetkého. Dámske nohavice na motorku Fly Racing nohavice F-16, 2023 dámske čierna/sivá vzorne spájajú v jedno praktickosť a pohodlie a už na prvý pohľad upútajú svojím dizajnom všetkých, ktorí preferujú štýl motokros. Tieto prvotriedne moto nohavice poskytujú tak potrebnú ochranu pri pádoch, o čo sa hlavne stará vrchný materiál Textil.

Fly Racing nohavice F-16, 2023 dámske čierna/sivá sú nohavice na motorku, ktoré zaistia komfortnú jazdu

Avšak správny motorkár sa nezaobíde bez nevyhnutných chráničov na najcitlivejších telesných partiách, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu. A z toho dôvodu nohavice na motorku Fly Racing nohavice F-16, 2023 dámske čierna/sivá majú vo výbave chrániče bedier. Nohavice na motorku Fly Racing nohavice F-16, 2023 dámske čierna/sivá možno nosiť ako v jari, tak aj v jedeni. K luxusnému pocitu z jazdy prispieva aj to, že moto nohavice ponúkajú možnosť prispôsobenia. Prispôsobiteľná je hlavne šírka pásu.

Kód:  MOTO32810nad
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MOTO32810nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01