Obnoviť stránku

Fly Racing nohavice F-16, 2023 čierna/biela

52,90 €

Fly Racing nohavice F-16, 2023 čierna/biela

Ak vyrážate na skútri alebo motorke do práce aj na výlety, rozhodne viete, že zdravie je najdôležitejšie. Pánske moto nohavice Fly Racing nohavice F-16, 2023 čierna/biela perfektne zlučujú pohodlie a bezpečnosť a od prvopočiatku uchvátia svojím vzhľadom, ktorý ocenia najviac priaznivci štýlu motokros. Tieto skvele spracované nohavice na motorku zaručia nutnú ochranu pri pádoch, ktorú má na svedomí vonkajší materiál Textil.

Fly Racing nohavice F-16, 2023 čierna/biela sú moto nohavice, ktoré vás ochránia

Poriadny motorkár sa však nezaobíde bez potrebných chráničov na rizikových miestach tela, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu. Preto moto nohavice Fly Racing nohavice F-16, 2023 čierna/biela obsahujú ochranu bedrových kĺbov. Nohavice na motorku Fly Racing nohavice F-16, 2023 čierna/biela môžete nosiť behom všetkých ročných období. O maximálny komfort sa stará okrem iného aj fakt, že nohavice na motorku si možno prispôsobiť. Nastaviteľná je predovšetkým šírka pásu.

Kód:  MOTO32780nad
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MOTO32780nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18