Obnoviť stránku

FLORIA Kryštalické hnojivo na muškáty a iné balkónové kvetiny 350 g

4,0 2 hodnotení
4,90 €

FLORIA Kryštalické hnojivo na muškáty a iné balkónové kvetiny 350 g

Kryštalické hnojivo pre muškáty a iné balkónové kvety Floria 350 g pomôže rozžiariť vaše kvetináče farebnými kvetmi a dodá hranatými rastlinám všetky potrebné živiny. Hnojivo je 100 % vodorozpustné, vďaka čomu môže kvetinám poskytnúť vysoké dávky rýchlo prijateľných živín. Hnojivo je určené na muškáty, petúnie, lobelky, fuchsie a ďalšie balkónové kvetiny.

Kľúčové vlastnosti kryštalického hnojiva pre muškáty a iné balkónové kvety Floria 350 g

  • 100 % vodorozpustné
  • Poskytuje rastlinám vysoké dávky rýchlo prijateľných živín
  • Pre bohaté kvitnutie
  • Zrýchľuje tvorbu zelenej hmoty
  • Obsahuje mikroprvky pre správny rast
  • Aplikácia zálievkou či postrekom 1× týždenne

Bohaté kvitnutie a správny rast

Súčasťou hnojiva pre muškáty a iné balkónové kvety Floria 350 g je fosfor, ktorý napomáha bohatému kvitnutiu, a dusík, ktorý urýchľuje tvorbu zelenej hmoty. Obsiahnuté mikroprvky podporujú správny rast a vývoj rastlín. Pri správnom používaní tohto hnojiva dosiahnete zdravé zelené listy a bohaté kvitnutie.

Zloženie

Kryštalické hnojivo pre muškáty a iné balkónové kvety Floria 350 g s obsahom mikroprvkov zabezpečuje ideálny pomer živín dusík – fosfor – draslík (10 – 9 – 22) + 1 MgO. Mikroprvky sú dôležitou súčasťou každého hnojiva. Podporujú využitie hlavných a vedľajších živín pre správny rast a vývoj rastlín. Väčšina mikroprvkov ovplyvňuje aj samotný rast.

Aplikácia a dávkovanie

Praktické balenie uľahčuje aplikáciu a udržuje hnojivo v suchu do ďalšieho použitia. Dávka v množstve 1 odmerka (10 g) hnojiva/10 l sa aplikuje zálievkou či postrekom 1× týždenne.

Parametre a špecifikácia

Zloženie

Zloženie viaczložkové

Určenie

Určenie Balkónové kvety, muškáty

Vlastnosti

Hmotnosť 0,35 kg
Vlastnosti Kryštály
Kód:  AGRO030
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  008221

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19