Obnoviť stránku

Flic 2 Starter Kit – 4× smart Bluetooth tlačidlo, Hub LR, sieťový adaptér, nálepky

177,90 €

Flic 2 Starter Kit – 4× smart Bluetooth tlačidlo, Hub LR, sieťový adaptér, nálepky

Snívate o zjednotenom ovládaní vašej smart domácnosti či kancelárie? Zaobstarajte si set Flic 2 Starter Kit, spárujte v aplikácii a ľahko ovládajte všetky vaše smart Bluetooth zariadenia jedným tlačidlom. Súprava Flic 2 Starter Kit obsahuje 4× Flic 2 inteligentné tlačidlo, 1× Flic Hub LR, 1× sieťový adaptér, 1× MicroUSB kábel a 9× nálepku s ikonami funkcií. Dizajnové tlačidlo Flic 2 je o trošku väčšie ako minca a ľahko ho teda umiestnite na auto, stenu a nábytok. Jednoduchým stlačením spustí príkazy Amazon Alexa, Apple HomeKit a Siri, cez IFTTT riadi Google Home. Flic 2 podporuje viac ako tisíc rôznych zariadení a služieb a môže mať priradené až 3 voľby. Ovládajte Flic 2 smart tlačidlo stlačením, dvojklikom a dlhým stlačením. Všetko naraz zapnete alebo vypnete zase s pomocou priloženého LR Hubu. Kontrolujte na diaľku všetky vaše spotrebiče, hudbu, svetlá, nadefinujte ako záchranné SOS tlačidlo alebo napríklad aj ako domový zvonček. Uľahčite si život, Flic urobí všetko za vás. 


Kľúčové vlastnosti sady Flic 2 Starter Kit

  • Dokonale zjednotí ovládanie vašej smart domácnosti alebo kancelárie
  • Súprava Flic 2 Starter Kit obsahuje 4× Flic 2 inteligentné tlačidlo, 1× Flic Hub LR, 1× sieťový adaptér, 1× MicroUSB kábel a 9× nálepku s ikonami funkcií
  • Kompaktné rozmery a mikroprísavka v kombinácii s odolnosťou proti striekajúcej vode dovoľujú umiestniť IoT tlačidlo prakticky kamkoľvek
  • Poskytuje LED spätnú väzbu zásluhou červenej, zelenej a žltej diódy
  • Kompatibilné s viac ako tisícmi rôznymi zariadeniami a službami
  • Smart tlačidlo Flic 2 pracuje na vymeniteľnú batériu CR2032 s výdržou až 3 roky
  • Bluetooth s dosahom 50 m (IR až 200 m vzdušnou čiarou)
  • Flic 2 s čipom Bluetooth 5 Low Energy & Long Range
  • Možnosť pripojenia k WiFi 2,4/5 GHz a Ethernetu
  • Podpora MIDI kontrolerov, HID periférnych zariadení, Apple HomeKit a Siri, Amazon Alexa, cez IFTTT Google Home
  • S 3 triggermi na 1 smart tlačidlo
  • Ovládanie Flic 2 smart tlačidla stlačením, dvojklikom a dlhým stlačením
  • Vďaka Open Flic platform možnosť prepojenia s aplikáciami iných vývojárov

Všetko potrebné na ovládanie smart domácnosti

Súprava Flic 2 Starter Kit obsahuje všetko potrebné na ovládanie vašej smart domácnosti. S použitím vylepšeného modelu inteligentného tlačidla Flic 2 a inovovaného hubu môžete ľahko riadiť váš domov, kanceláriu alebo napríklad aj garáž. Dá sa jednoducho integrovať do vašej súčasnej HomeKit alebo Amazon smart domácnosti a nenáročne spárovať prakticky s každým Bluetooth smart prístrojom. 

Starter Kit uľahčí bežné činnosti a ušetrí veľa času

Flic 2 spárujete so smarthonom a Hubom. Na jedno IoT tlačidlo Flic 2 je možné naprogramovať až 3 triggery. Ovládať sa dá jedným stlačením, dvojklikom alebo dlhým stlačením. Je kompatibilné s viac ako tisíc zariadeniami, napríklad s Phillips Hue, Ikea, Bose, Sonos, FitBit, iRobot, Nanoleaf, Ecobee, Uber, Lifx, Wiz, Arlo, Facebook, Twitter, Microsoft Flow, Google Drive, Trello, Slack, Pocket a Samsung. Navoľte si ho napríklad na vypnutie a zapnutie všetkých svetiel, otvorenie a zatvorenie garážovej brány či riadenie termostatu. Súprava Flic 2 Starter Kit vám uľahčí každodenné bežné činnosti a ušetrí aj veľa času. 

Výhody Hubu

Sada Flic 2 Starter Kit zahŕňa aj Hub. Nastavíte ho spárovaním so sieťou cez WiFi či pripojením k Ethernetu. Zariadi, že nastavenie zostane vždy aktívne, aj keď váš smartphone už nebude v dosahu. Flic je teda vďaka Hubu využiteľný kedykoľvek aj bez vašej prítomnosti. So smartfónom získate napríklad tieto funkcie: Flic na cesty, funkcia telefónu, zdieľanie polohy, písanie správ, fitness a ovládanie aplikácie. Hub LR umožní napríklad trvalé nastavenie, plné pokrytie domácnosti, IR Blaster, programovanie, až 63 tlačidiel a Apple HomeKit. 

Flic 2 IoT tlačidlo dáte kamkoľvek

Zásluhou kompaktných rozmerov, opakovateľne použiteľnej priľnavej časti a odolnosti proti striekajúcej vode dáte smart tlačidlo Flic 2 kamkoľvek. Potrebujete ho na inom mieste? Nie je problém. Ľahko ho presuňte. Pri použití viacerých tlačidiel na jednom mieste využite nálepky s ikonami funkcií. A keď Flic 2 smart tlačidlu asi za 3 roky dôjde šťava, batériu CR2032 jednoducho vymeňte.

Až 3 rôzne varianty príkazov na jedno tlačidlo

Využite všetky výhody sady Flic 2 Starter Kit a nainštalujte si sprievodnú aplikáciu. Vďaka nej spárujete tlačidlo so zariadením a naprogramujete rôzne užitočné funkcie. Na jedno tlačidlo Flic 2 navolíte až 3 rôzne varianty príkazov. Nadefinujte si napríklad príkaz rozsvieť Hue svetlá na jeden klik, na dvojklik stiahnutie intenzity osvietenia na 50 % a na držanie dajte napríklad zapnutie party osvetlenia. Na jeden klik si tiež navolíte spustenie komplexných akcií – navigáciu do zvoleného miesta, počet dosiahnutých cieľov a spustenie Spotify na slúchadlách Bose. Alebo si vymyslíte vlastný príkaz? 

Bezplatná aplikácia prináša rozmanité využitie

Aplikáciu Flic získate bezplatne. Využijete ju na spárovanie so smartfónmi a tabletmi so systémom iOS od verzie 11.0 pre iPhone, iPad, iPod Touch, Android od verzie 5.0. S hubom stačí nastavenie jednorazovo spárovaním s WiFi či pripojením k Ethernetu. Ďalej vám aplikácia prinesie výhodu v podobe nadefinovania smart tlačidla Flic 2. 

S funkciami Smart Home vám uvarí napríklad kávu a roztiahne žalúzie

S funkciami Smart Home dokáže Flic napríklad spustiť Microsoft Flow, ráno zapne kávovar a roztiahne žalúzie, pustí vám vašu obľúbenú hudbu po príchode domov, po zapnutí TV stlmí osvetlenie, cez hlasový asistent uvíta vašich hostí, odloží či vypne budík, po vašom odchode zvládne zavrieť garáž, zaparkuje kosačku podľa počasia či kalendára, vie stmievať a meniť farby svetiel.

S Flic budete vy aj vaši blízki v bezpečí

S funkciami Bezpečnosť zavolá Flic vybranej osobe, privolá pomoc, objedná Uber, zdieľa lokalizáciu, ovláda funkciu nájdenia telefónu, zašle notifikáciu, vypne po vašom odchode spotrebiče, nastaví termostat, klimatizáciu či kúrenie, zapne a vypne bezpečnostný systém, zapamätá si za vás polohu zaparkovaného auta, vie ovládať navigáciu, počítať a strážiť vaše lieky a pomôže vám na cestách. 

Na pracovné využitie

S funkciami Práca ďalej Flic odosiela emaily, zaháji a zavesí váš hovor, meria vašu odpracovanú dobu, zasiela notifikácie, zapne PC a otvorí napr. Photoshop, synchronizuje upomienky, pridá vám nový kontakt, vytvorí kartu či poznámku v Trelle, uchová obsah RSS feedu a spustí čítanie článkov. Pracuje s: Mac Client, Microsoft Flow, Google Drive, Slack, Trello, RSS feedy... 

Flic 2 Starter Kit so zábavnými funkciami pozve za vás priateľov na večierok

So zábavnými funkciami vám Flic napríklad vyfotí selfie, pozve vašich priateľov na večierok a spočíta vypité pivá, stráži vám čas pri varení, vie ovládať reproduktory, TV a médiá, zdieľa obsah na Facebook, Tweet a Instagram, pridá nahrávku do playlistu spotify, pri športe funguje ako wearables, prepojí gitaru s MIDI, spustí vtipné reakcie Google Home, film (Sonos) a scénu na sledovanie filmu, hier a na relaxáciu.

Tlačidlo Flic 2
Rozmery:
8,5 × 30 mm (výška × priemer)
Hmotnosť:
8 g
Materiál:
PC/ABS s mäkkým povrchom
Stupeň krytia:
odolné proti striekajúcej vode
Flic Hub
Rozmery:
86 × 66 × 12,8 mm
Hmotnosť:
48,6 g
Počet Flic pripojení:
63 (simultánne)
Farba:
biela
Materiál:
polykarbonát PC
Spotreba energie:
max. 950 mA, standby režim 250 mA
Prevádzková teplota:
0 °C ~ +40 °C
Pripojenie
Typ rozhrania:
Flic Protocol (prepojenie s viacerými aplikáciami), HID, MIDI
WiFi štandard: 
802.11ac/a/b/g/n
Bluetooth:
Bluetooth 5.1 nRF52 čip; Bluetooth Low Energy & Long Range
Frekvenčné pásmo:
2.4 GHz/5 GHz
WiFi a Bluetooth dosah: 
až 50 m
IR dosah:
až 200 m (vzdušnou čiarou)


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, Bluetooth, Ethernet

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Osvetlenie, Vykurovanie a chladenie, Ovládanie okien, dverí, brán, Ovládanie domácnosti

Batéria

Počet batérií 1 ks

Typ

Typ Inteligentné

Fungovanie

Fungovanie Samostatne, Cez centrálnu jednotku

Vlastnosti

Určenie Žalúzie, Rolety, Svetlá, Vráta, Spotrebiče
Kód:  FL21c2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  FL-KW-10P-40S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03