Obnoviť stránku

SanDisk Cruzer Titanium U3

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SanDisk Cruzer Titanium U3

Vysokokapacitná USB flash disk určený pre extrémne podmienky, vydrží náraz s intenzitou až 900 kg!Navyše podporuje technológie U3 umožňujúce vytvoriť privátna pracovný priestor s vlastnou konfiguráciou, aplikáciami a užívateľskými dátami.Oproti predchádzajúcim modelom pribudla podpora funkcie ReadyBoost, vďaka ktorej je možné v akejkoľvek verzii operačného systému Microsoft Windows Vista použiť toto zariadenie ako falošnú pamäť RAM a tak pomôcť systému pri náraste dát v operačnej pamäte.
Standard U3 predstavuje moderný a efektívny nástroj pre migráciu užívateľov medzi viacerými počítačmi.Umožňuje uložiť na flash disk svoje používané programy s vlastnou konfiguráciou, údaje a dokumenty a pracovať s nimi na ktoromkoľvek počítači s operačným systémom Windows 2000/XP.Je podporovaný mnohými výrobcami softvéru i hardvéru, podporujú ho aj také programy ako obľúbené komunikačné nástroje Skype alebo ICQ, prehliadač FireFox alebo grafický softvér ACDSee. Rozsiahly katalóg softvéru podporujúceho U3 štandard nájdete/ / software.U3.com / "> tu.
Parametre a špecifikácie:
Kapacita:
8 GB

Rozhranie:

USB 2.0 (spätne kompatibilné s USB 1.1)
Prenosová rýchlosť:
Zápis:9 MB / s
Čítanie:15 MB / s
Rozmery:
58 x 19 x 7,1 mm
Kompatibilné operačné systémy:
Microsoft Windows 2000 (SP4), XP, Vista
Kód:  DU045f
Produktové číslo:  SDCZ7-8192-E11

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12