Obnoviť stránku

Flashdrive Kingston DataTraveler Secure 8GB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Flashdrive Kingston DataTraveler Secure 8GB

Špičkový a ultrarychlý flashdisk s kapacitou 8 GB a podporou Windows Vista, v ktorej je podporovaná aj technológia ReadyBoost.Vďaka tejto technológii je možné v akejkoľvek verzii operačného systému Microsoft Windows Vista použiť toto zariadenie ako falošnú pamäť RAM a pomoci tak systému pri náraste dát v operačnej pamäti.Flashdisk je kompatibilný s rozhraním USB 2.0, s ktorým dokáže pracovať až rýchlosťou 24 MB / s pri zápise a 10 MB / s pri čítaní dát.
Vďaka podpore nového operačného systému je teraz práca s dikem veľmi jednoduchá a efektívna.Certifikácia s Vista zaručuje obojstrannú podporu.Samozrejme je disk plne kompatibilný aj so staršími systémami Windows.K dispozícii je tiež možnosť až 256-bitového šifrovania dát pomocou štandardu AES, čo zaručuje vysokú ochranu citlivých informácií.
Parametre a špecifikácie:
Kapacita:
8 GB
Rozhranie:
USB 2.0 (spätne kompatibilný s USB 1.1)
Prenosová rýchlosť:
Zápis:10 MB / s
Čítanie:24 MB / s
Ostatné funkcie:
Technológia ReadyBoost
256-bitové šifrovanie
Rozmery:
78 x 22 x 12 mm
Kompatibilné operačné systémy:
Windows Vista, 2000, ME, XP
Kód:  DU337e
Produktové číslo:  DTS/8GB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13