Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FIXED Smile s motion senzorom, červený

4,6 12 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FIXED Smile s motion senzorom, červený


Vďaka Bluetooth čipu vaše osobné veci už nikde nezabudnete

Desí vás predstava, že niekde zabudnete kľúče, peňaženku alebo drahocennú batožinu? S lokalizačným Bluetooth čipom Fixed Smile a integrovaným pohybovým senzorom strate osobných vecí spoľahlivo predídete. Polohu čipu totiž sleduje váš telefón alebo tablet pomocou mobilnej aplikácie. Ak napríklad vstanete od stola a necháte na ňom peňaženku s čipom, behom krátkej chvíle dostanete upozornenie, že sa čip vzdialil z blízkosti vášho smart zariadenia. Máte tak dokonalú poistku proti strate svojich osobných vecí.


FIXED Smile

Vlastnosti Bluetooth lokalizačného čipu FIXED Smile, červený

  • Bluetooth čip uľahčujúci nájdenie stratených alebo založených vecí
  • Párovanie cez Bluetooth (umožňuje spárovanie s viacerými smart zariadeniami naraz)
  • Čip je vybavený integrovaným pohybovým senzorom
  • Notifikácia pri strate signálu medzi čipom a zdrojovým zariadením
  • Funkcia bezpečných zón a nočného režimu
  • Mobilná aplikácia Fixed Smile zdarma na stiahnutie na Google Play alebo iTunes
  • Určený na kľúče od auta, bytu, príručnú batožinu, peňaženku alebo drobnú elektroniku
  • Kompatibilný s operačnými systémami Android 5+ & iOS 10+
  • Hladký povrch príjemný na dotyk

Slovenská aplikácia vyvinutá v Českej republike

Strážca vecí FIXED SMILE je medzi podobnými prístrojmi unikátny svojou vlastnou aplikáciou. Aplikácia je kompletne vyvinutá v Českej republike, reaguje tak skvele aj na potreby strážnika v slovenskom prostredí.


Samozrejmosťou je tak intuitívne prostredie aplikácie v slovenskom jazyku, jej presná a odskúšaná funkčnosť v nadväznosti práve na slovenské prostredie. Aplikácia je živý organizmus, je neustále testovaná tak, aby bezchybne fungovala na existujúcich i novo uvádzaných prístrojoch v prostredí Android aj iOS. Pridanou hodnotou je unikátny FIXED Customer Care servis, ktorý zaistí používateľovi plnohodnotnú používateľskú podporu.


Zobrazte si polohu hľadaného predmetu na mape

Polohu čipu aj s vašou peňaženkou, taškou alebo kľúčmi si môžete zobraziť aj online na mape. Vďaka obojstrannému prepojeniu ovšem Fixed Smile funguje aj obrátene. To znamená, že ak nemôžete nájsť svoj telefón, stačí dvakrát stlačiť tlačidlo, ktoré nájdete v pravom rohu čipu. Telefón potom začne zvoniť.


Viac smart zariadení spárovaných s čipom

Fixed Smile môžete spárovať nielen s jedným, ale pokojne s viacerými smart zariadeniami. Výhoda je, že ak vypnete zdrojové zariadenie (napríklad svoj telefón), signál sa automaticky prenesie na druhé zariadenie v dosahu.

FIXED Smile

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



Bezpečná zóna & nočný režim

Funkcia bezpečnej zóny umožní vypnúť notifikácie pre miesto, ktoré si vopred nastavíte v mobilnej aplikácii Fixed Smile. Ak budete doma alebo v kancelárii, čip nebude na prerušenie signálu s telefónom alebo tabletom reagovať. Využiť môžete tiež funkciu Nočný režim. Vďaka nej predídete akýmkoľvek upozorneniam v čase, keď spíte alebo odpočívate.


Parametre a špecifikácia

Bezdrôtová technológia

Bezdrôtové technológie Bluetooth, GPS

Vlastnosti

Funkcie Nájdenie polohy, Vyhľadávanie zariadení, Hľadanie mobilu, Upozornenie na stratu dosahu, Zvuková signalizácia, Nastavenie voľby zvuku

Konektivita

Podporované OS Android, iOS

Batéria

Výdrž 12 mesiacov

Farba

Farba Červená
Kód:  FXDba22
Produktové číslo:  FIXSM-SMM-RD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11