Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FIXED Smile PRO červený

4,3 4 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FIXED Smile PRO červený

Lokalizačný čip FIXED Smile PRO je dokonalým pomocníkom na ochranu vášho majetku aj na vyhľadanie stratených predmetov. Vďaka technológii Bluetooth 5.0 možno čip jednoducho prepojiť s inteligentným telefónom a sledovať jeho aktuálnu polohu. V priebehu pripojenia je aktuálna poloha zobrazovaná na prehľadnej mape, takže budete mať vždy dokonalé informácie o jeho aktuálnej polohe. Lokalizačný čip FIXED Smile PRO je vybavený pohybovým senzorom, ktorý zaznamená prípadný pohyb a okamžite spustí hlasný alarm. Jednoduché ovládanie čipu je zabezpečené aplikáciou v slovenskom jazyku s automatickými aktualizáciami. Vďaka možnosti zdieľania s viacerými používateľmi je možné lokalizačný čip FIXED Smile PRO spárovať s viacerými zariadeniami súčasne.

Kľúčové vlastnosti lokalizačného čipu FIXED Smile PRO, červený

  • Aplikácia v slovenskom jazyku na jednoduché ovládanie
  • Technológia Bluetooth 5.0
  • Elegantný dizajn lokalizačného čipu FIXED Smile PRO v červenej farbe
  • Lokalizačný čip FIXED Smile PRO má citlivý pohybový senzor na ochranu proti krádeži
  • Poloha čipu je prehľadne zobrazovaná v Apple Maps či Google Maps
  • Možnosť zdieľania s viacerými používateľmi
  • Kompaktné spracovanie lokalizačného čipu FIXED Smile PRO

Rýchle prepojenie s Bluetooth 5.0

Lokalizačný čip FIXED Smile PRO prepojíte so smartfónom prostredníctvom technológie Bluetooth 5.0. Po prepojení čip odosiela dáta o svojej polohe do aplikácie v pripojenom zariadení a v prípade vzdialenia zariadenia od čipu vás ihneď upozorní. Lokalizačný čip FIXED Smile PRO spoľahlivo funguje aj v uzavretých priestoroch a jeho prevádzka je veľmi úsporná.

FIXED Smile PRO ponúka rôzne možnosti použitia

Vďaka aplikácii FIXED Smart môžete jednoducho nastaviť spôsob stráženia daného predmetu. Lokalizačný čip FIXED Smile PRO vás upozorní v prípade vzdialenia zariadenia a odpojenia čipu, čím napríklad eliminujete riziko odchodu bez peňaženky. Okrem toho vám lokalizačný čip FIXED Smile PRO pomôže takisto s hľadaním stratenej veci. Vďaka možnosti prezvonenia čipu mobilným telefónom ihneď nájdete stratenú vec, a naopak, v prípade straty telefónu ho prezvoníte samotným čipom.

FIXED Smile PRO presne zobrazí svoju polohu

V priebehu pripojenia lokalizačného čipu FIXED Smile PRO k telefónu je aktuálna poloha čipu zobrazovaná na mape v aplikácii FIXED Smart. Pri zariadeniach s operačným systémom iOS ide o Apple Maps, kým pri Android zariadeniach ide o Google Maps. Pri odpojení čipu FIXED Smile PRO zostane v mape označené miesto odpojenia, takže získate dokonalé informácie o jeho polohe.

FIXED Smile PRO má praktický pohybový senzor

Lokalizačný čip FIXED Smile PRO disponuje pohybovým senzorom. Tento senzor po zapnutí zaznamená prípadný pohyb a okamžite spustí hlasný alarm. Navyše vás na tento pohyb ihneď upozorní notifikáciou v telefóne. Pohybový senzor zaznamenáva časový údaj pohybu aj v situáciách, kedy nie je pripojený k telefónu a jeho citlivosť je možné ľubovoľne upraviť prostredníctvom aplikácie.

Slovenská aplikácia zabezpečí pohodlné ovládanie lokalizačného čipu FIXED Smile PRO

Vďaka aplikácii v slovenskom jazyku je ovládanie lokalizačného čipu FIXED Smile PRO veľmi pohodlné. Môžete jednoducho meniť nastavenia a spôsoby upozornenia, hlasitosť notifikácií aj veľkosť bezpečnej zóny. Aplikácia je automaticky aktualizovaná a s každou aktualizáciou získavate nové funkcie.

Zdieľané použitie pre viacerých používateľov

Lokalizačný čip FIXED Smile PRO ponúka možnosť zdieľania s viacerými používateľmi. Vďaka tomu možno jeden čip spárovať s viacerými zariadeniami súčasne. Táto funkcia je ideálna napríklad pre rodičov, ktorí tak môžu sledovať svoje dieťa kvôli maximálnej bezpečnosti pri ceste do školy. Zdieľanie polohy možno využiť aj napríklad na vyhľadanie kľúčov od vozidla zdieľaného automobilu a funguje naprieč systémami iOS aj Android.

Parametre a špecifikácia

Bezdrôtová technológia

Bezdrôtové technológie Bluetooth, GPS

Vlastnosti

Dosah 100 m
Verzia Bluetooth 5.0
Funkcie Nájdenie polohy, Vyhľadávanie zariadení, Hľadanie mobilu, Upozornenie na stratu dosahu, Zvuková signalizácia, Nastavenie voľby zvuku

Konektivita

Podporované OS Android, iOS

Batéria

Výdrž 12 mesiacov

Farba

Farba Červená
Kód:  PP907b12
Produktové číslo:  FIXSM-SMP-RD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16