Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FIXED Smile červený

4,4 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FIXED Smile červený


Vďaka Bluetooth čipu drobné osobné veci už nikde nezabudnete

Desí vás predstava, že niekde zabudnete kľúče, peňaženku alebo drahocennú batožinu? S lokalizačným Bluetooth čipom Fixed Smile strate osobných vecí spoľahlivo predídete. Polohu čipu totiž sleduje váš telefón alebo tablet pomocou mobilnej aplikácie. Ak napríklad vstanete od stola a necháte na ňom peňaženku s čipom, počas krátkej chvíle dostanete upozornenie, že sa čip vzdialil z blízkosti vášho inteligentného zariadenia. Máte tak dokonalú poistku proti strate svojich osobných vecí.


FIXED Smile (červený)

FIXED Smile (červený) a jeho kľúčové vlastnosti

  • Bluetooth čip uľahčujúce nájdenie stratených alebo zapatrošených vecí
  • Párovanie cez Bluetooth (umožňuje spárovanie s viacerými inteligentnými zariadeniami naraz)
  • Notifikácia pri strate signálu medzi čipom a zdrojovým zariadením
  • Mobilná aplikácia Fixed Smile zdarma na stiahnutie na Google Play alebo iTunes
  • Určený pre kľúče od auta, bytu, príručnú batožinu, peňaženku alebo drobnú elektroniku
  • Kompatibilný s operačnými systémami Android 5+ & iOS 10+
  • Hladký povrch príjemný na dotyk

Česká aplikácia vyvinutá v Českej republike

Strážca vecí FIXED SMILE je medzi podobnými prístrojmi unikátny svojou vlastnou aplikáciou. Aplikácia je kompletne vyvinutá v Českej republike, reaguje tak skvele na potreby strážnika v českom prostredí.


Samozrejmosťou je tak intuitívne prostredie aplikácie v českom jazyku, jej presná a odskúšaná funkčnosť v nadväznosti práve na české prostredie. Aplikácia je živý organizmus, je neustále testovaná tak, aby bezchybne fungovala na existujúcich i novo uvádzaných prístrojoch v prostredí Android aj iOS. Pridanou hodnotou je unikátny FIXED Customer Care servis, ktorý zaistí používateľovi plnohodnotnú zákaznícku podporu.


Zobrazte si polohu hľadaného predmetu na mape

Polohu čipu aj s vašou peňaženkou, taškou alebo kľúčmi si môžete zobraziť aj online na mape. Vďaka obojstrannému prepojeniu Fixed Smile funguje aj obrátene. To znamená, že ak nemôžete nájsť svoj telefón, stačí dvakrát stlačiť tlačidlo, ktoré nájdete v dolnom rohu čipu. Telefón potom začne zvoniť.


Viac smart zariadení spárovaných s čipom

Fixed Smile môžete spárovať nielen s jedným, ale pokojne s viacerými smart zariadeniami. Výhoda je, že ak vypnete zdrojové zariadenie (napríklad svoj telefón) signál sa automaticky prenesie na druhé zariadenie v dosahu.

FIXED Smile (červený)

Bezpečná zóna & nočný režim

Funkcia bezpečnej zóny umožní vypnúť notifikácie pre miesto, ktoré si vopred nastavíte v mobilnej aplikácii Fixed Smile. Ak budete doma alebo v kancelárii, čip nebude na prerušenie signálu s telefónom alebo tabletom reagovať. Využiť môžete tiež funkciu Nočný režim. Vďaka nej predídete akýmkoľvek upozorneniam v čase, keď spíte alebo odpočívate.

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Jazyk aplikácie V češtine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie

Bezdrôtová technológia

Bezdrôtové technológie Bluetooth, GPS
Kód:  FXDba04
Produktové číslo:  FIXSM-SMILE-RD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02