Obnoviť stránku

FIXED Smile biely

3,5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FIXED Smile biely


Vďaka čipu Bluetooth nikdy nezabudnete na malé osobné veci

Desí vás predstava, že niekde zabudnete na kľúče, peňaženku alebo vzácnu batožinu? S lokalizačným Bluetooth čipom Fixed Smile sa môžete bezpečne vyhnúť strate osobných predmetov. Polohu čipu totiž monitoruje váš telefón alebo tablet pomocou mobilnej aplikácie. Napríklad, ak vstanete od stola a necháte na ňom peňaženku s čipom, budete zakrátko upozornení, že čip sa vzdialil z blízkosti vášho inteligentného zariadenia. Máte dokonalú poistku proti strate vašich osobných vecí.


FIXED Smile (biely)

FIXED Smile (biely) a jeho kľúčové vlastnosti

  • Bluetooth čip uľahčuje nájdenie stratených, alebo zašantročených veci
  • Párovanie pomocou Bluetooth (spárujte s viacerými inteligentnými zariadeniami súčasne)
  • Notifikácia pri strate signálu medzi čipom a zdrojovým zariadením
  • Mobilná aplikácia Fixed Smile zdarma na stiahnutie na Google Play alebo iTunes
  • Určené pre kľúče od auta, bytu, príručnú batožinu, peňaženky alebo drobnú elektroniku
  • Kompatibilný s operačnými systémami Android 5+ a iOS 10+
  • Hladký povrch príjemný na dotyk

Česká aplikácia vyvinutá v Českej republike

Strážca vecí FIXED SMILE je medzi podobnými prístrojmi unikátny svojou vlastnou aplikáciou. Aplikácia je kompletne vyvinutá v Českej republike, reaguje tak skvele na potreby strážcu v českom prostredí.


Samozrejmosťou je intuitívne prostredie aplikácie v českom jazyku, jej presná a odskúšaná funkčnosť v nadväznosti práve na české prostredie. Aplikácia je živý organizmus, je neustále testovaná tak, aby bezchybne fungovala na existujúcich i novo uvádzaných prístrojoch v prostredí Android aj iOS. Pridanou hodnotou je unikátny FIXED Customer Care servis, ktorý zaistí používateľovi plnohodnotnú používateľskú podporu.

Zobrazenie polohy hľadaného predmetu na mape

Polohu čipu s vašou peňaženkou, taškou alebo kľúčmi si môžete zobraziť online na mape. Vďaka obojsmernému prepojeniu však funkcia Fixed Smile funguje aj opačne. To znamená, že ak nemôžete nájsť telefón, stlačíte dvakrát tlačidlo na spodnom rohu čipu. Potom telefón začne zvoniť.


Viac inteligentných zariadení spárovaných s čipom

Fixed Smile môžete spárovať nielen s jedným, ale s viacerými inteligentnými zariadeniami. Výhodou je, že ak vypnete zdrojové zariadenie (napríklad váš telefón), signál sa automaticky prenesie do druhého zariadenia v dosahu.

FIXED Smile (biely)

Režim bezpečnej zóny a nočný režim

Funkcia bezpečnej zóny umožňuje vypnúť notifikácie pre miesto, ktoré ste dopredu nastavili v mobilnej aplikácii Fixed Smile. Ak ste doma alebo v kancelárii, čip neodpovedá na prerušenie signálu s vaším telefónom alebo tabletom. Môžete tiež použiť funkciu Nočný režim. Vďaka nej predídete akýmkoľvek upozorneniam počas spánku alebo odpočinku.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Jazyk aplikácie V češtine, V slovenčine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie

Bezdrôtová technológia

Bezdrôtové technológie Bluetooth
Kód:  FXDba06
Produktové číslo:  FIXSM-SMILE-WH

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01