Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FIXED Sense čierny

2,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FIXED Sense čierny


FIXED Sense – revolučný inteligentný prívesok

Sense je multifunkčný tag, ktorý nielen meria a analyzuje teplotu a vlhkosť, stráži vaše osobné veci a tiež slúži ako programovateľný ovládač pre vašu inteligentnú domácnosť, napríklad Philips Hue. FIXED Sense okrem iného funguje ako Bluetooth lokátor. Stačí ho pripevniť na kľúče, batoh, alebo vložiť do peňaženky a prepojiť s mobilným telefónom – vždy tak budete mať svoje osobné veci pod dohľadom a súčasne ich chráni pred stratou, alebo krádežou. Všetky nastavenia vykonáte v českej aplikácii FIXED Smart dostupnej pre Android aj iOS zariadenia.

Nájde a sleduje vaše osobné veci

Ak neustále strácate a zabúdate veci, bude tag FIXED Sense ideálnym riešením práve pre vás. Vďaka odnímateľnému pútku ho jednoducho pripnete na kľúče, batoh, kabelku, peňaženku, alebo k ďalším osobným veciam. V prípade, že nebudete vedieť, kde sa daná vec nachádza, jednoducho pomocou mobilnej aplikácie Bluetooth lokátor prezvoníte. FIXED Sense o sebe dá vedieť buď hlasným alarmom, alebo diskrétnym blikaním. Rovnakým spôsobom na seba upozorní, ak sa od danej veci vzdialite z Bluetooth dosahu (60 metrov). Ráno pri odchode do práce už nezabudnete peňaženku s dokladmi na stole. Navyše vás FIXED Sense vďaka pohybovému senzoru a pomocou aplikácie upozorní, ak sa takto „strážená“ vec pohne bez vášho vedomia.

Prívesok FIXED Sense je vybavený:

Bluetooth lokalizačný čip FIXED Sense

Pohybovým senzorom

Bluetooth lokalizačný čip FIXED Sense je vybavený pohybovým senzorom, pri ktorého aktivácii budete upozornení alarmom aj notifikáciou v telefóne vždy, keď sa prívesok pohne. Upevnite ho na batožinu, alebo dokonca motocykel, či bicykel a majte tieto veci pod neustálym dohľadom. Akonáhle s danou vecou ktokoľvek pohne, aplikácia v telefóne vás upozorní. Keď sa prívesok odpojí od telefónu, ukáže vám poslednú zaznamenanú polohu.

Bluetooth lokalizačný čip FIXED Sense

Senzorom teploty

Ďalším zo senzorov vo vnútri tagu FIXED Sense je senzor teploty. Máte v miestnosti ideálnu teplotu napríklad na prácu? V aplikácii FIXED Smart si ľahko nastavíte rozpätie, v ktorom chcete, aby sa teplota miestnosti pohybovala a Sense ju pre vás postráži. V nastavení si potom sami zvolíte, v akých časových intervaloch má meranie prebiehať. Na štatistiku môžete využiť graf, ktorý je k dispozícii v aplikácii.

Bluetooth lokalizačný čip FIXED Sense

Senzorom vlhkosti

Tretím zo senzorov v inteligentnom tagu FIXED Sense je senzor vlhkosti. Či už ide o stráženie prostredia vášho – po varení je v byte veľa vlhkosti, treba vyvetrať, alebo o prostredie napríklad vašich izbových kvetín, ktoré by mohli trpieť naopak vplyvom príliš suchého vzduchu. Na to všetko vás Sense dokáže upozorniť. Nepotrebujete mať zvlášť zariadenie na meranie teploty, alebo vlhkosti do práce, či bytu, jednoducho si ich obe vezmite so sebou v podobe inteligentného prívesku FIXED Sense.



Stvorený pre inteligentné domácnosti

Pomocou dvoch programovateľných tlačidiel s celkom dvanástich nastaviteľnými kombináciami, ktoré ľahko nastavíte v aplikácii FIXED Smart, môžete pomocou FIXED Sense ovládať nielen jednotlivé žiarovky Philips Hue vo vašej inteligentnej domácnosti, ale aj niektoré funkcie vášho telefónu. Napríklad je možné použiť Sense ako vzdialenú spúšť fotoaparátu, či štartér pre stopky. Určite vás poteší, že vďaka neustálemu vývoju aplikácie FIXED Smart dochádza k rozširovaniu podporovaných systémov inteligentnej domácnosti.

Aplikácia FIXED Smart je rýdzo česká

Nespornou prednosťou multifunkčného tagu FIXED Sense je okrem iného aj mobilná aplikácia FIXED Smart, ktorá je kompletne vyvíjaná v Českej republike a podporuje všetky mobilné telefóny a tablety s operačným systémom Android a iOS. Navyše je kompatibilná s Apple Watch a SIRI. Vďaka tejto aplikácii sú všetky nastavenia, sledovanie a ovládanie všetkých aktívnych tagov intuitívne, rýchle a jednoduché. Po novom aplikácia pri hľadaní tagu zobrazuje ako blízko a ktorým smerom sa tag nachádza, hľadanie je teda ešte jednoduchšie. Samozrejmosťou sú pravidelné automatické aktualizácie aplikácie aj firmwaru zariadenia.

Bezpečná zóna, nočný režim a zdieľanie

Funkcia bezpečnej zóny umožní vypnúť notifikácie pre miesto, ktoré si vopred nastavíte v mobilnej aplikácii FIXED Smart. Ak budete doma alebo v kancelárii, lokalizačný čip nebude na prerušenie signálu s telefónom, alebo tabletom reagovať. Využiť môžete aj funkciu nočného režimu. Vďaka nej predídete akýmkoľvek upozorneniam v čase keď spíte, alebo odpočívate. Bluetooth lokalizačný čip FIXED Sense ponúka možnosť zdieľania s viacerými používateľmi. Vďaka tomu je možné jeden čip spárovať s viacerými zariadeniami súčasne. Táto funkcia je využiteľná napríklad ak zdieľate automobil v rodine, po nastavení zdieľania Sensu do všetkých telefónov a zanechania v aute, budete vždy poznať poslednú polohu, kde vozidlo zostalo.

Kľúčové vlastnosti Bluetooth lokalizačného čipu FIXED Sense, čierny

  • Bluetooth lokalizačný čip FIXED Sense je minimalistický – priemer má iba 48,9 mm hrúbku 6 mm
  • Tlačidlá s nastaviteľnými funkciami a dvanástimi kombináciami
  • Bluetooth 5.0 Low Energy s dosahom až 60 metrov
  • Multipoint – zdieľanie jedného FIXED Sense s viacerými používateľmi
  • Vymeniteľná batéria CR2032, ktorá vydrží až jeden rok
  • Priebežné OTA aktualizácie
  • Nastaviteľné zvonenie – na výber budete mať z desiatich melódií
  • Kompatibilita s Android 5.0+ a iOS 12.0+
  • FIXED Smart – aplikácia na ovládanie Sense vyvinutá v ČR
  • Senzory teploty a vlhkosti vzduchu
  • V balení čierny FIXED Sense

Parametre a špecifikácia

Bezdrôtová technológia

Bezdrôtové technológie Bluetooth

Použitie

Určenie Univerzálne
Kompatibilita Android, iOS
Poplatok za službu Nie

Vlastnosti

Vlastnosti Svetelná indikácia, Notifikácia pri opustení predvolenej oblasti, Notifikácia pri strate signálu, Bez nutnosti použitia SIM karty

Batéria a nabíjanie

Výdrž 365 d

Konštrukcia

Výška 4,2 cm
Šírka 4,2 cm
Hĺbka 0,6 cm
Hmotnosť 8 g

Vlastnosti

Dosah 60 m
Verzia Bluetooth 5.0
Funkcie Nájdenie polohy, Vyhľadávanie zariadení, Hľadanie mobilu, Vyhotovenie snímky v zariadení, Upozornenie na stratu dosahu, Zvuková signalizácia, Nastavenie voľby zvuku, Ovládanie zariadení inteligentnej domácnosti

Konektivita

Podporované OS Android, iOS

Batéria

Typ CR2032
Výdrž 12 mesiacov

Rozmery

Šírka 48,9 mm
Hĺbka 48,9 mm
Výška 6 mm

Farba

Farba Čierna
Kód:  PP907b15
Produktové číslo:  FIXSM-SMS-BK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09