Obnoviť stránku

FIXED Icon Flex Mini na palubnú dosku čierny

3,5 14 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

FIXED Icon Flex Mini na palubnú dosku čierny

Magnetický držiak na mobilný telefón FIXED Icon Mini je dokonalým riešením na upevnenie vášho telefónu na palubnú dosku automobilu. O precízne pripevnenie telefónu v každej situácii sa postarajú silné neodymové magnety. Aj napriek svojej veľkej sile magnety v žiadnom prípade nenarušujú signál, či hardvér telefónu. Nabíjací kábel je možné upevniť na praktický káblový držiak, vďaka čomu bude ihneď pripravený na použitie. Držiak FIXED Icon Mini vyniká kompaktnými rozmermi, ktoré mu však neuberajú nič na sile pripevnenia. Vášmu telefónu poskytne držiak precíznu ochranu. Na palubnú dosku sa pripevňuje pomocou kvalitnej 3M pásky.

Kľúčové vlastnosti držiaka FIXED Icon Flex Mini

  • Otočná hlavica držiaka FIXED Icon Flex Mini na pohodlné nastavenie polohy telefónu
  • Univerzálne vyhotovenie pre rôzne typy telefónov
  • Kompaktné rozmery držiaka FIXED Icon Flex Mini
  • Pripevnenie držiaka k palubnej doske silnou 3M páskou
  • Balenie obsahuje držiak FIXED Icon Flex Mini, držiak kábla a dve kovové doštičky s priemerom 40 mm
  • Silné neodymové magnety na precízne pripevnenie telefónu k držiaku
  • Elegantný dizajn držiaka FIXED Icon Flex Mini podľa českého návrhára

Kompaktné vyhotovenie

Držiak na mobilný telefón FIXED Icon Flex Mini vyniká kompaktnými rozmermi, takže vás pri jazde nebude rušiť a zaberie veľmi málo miesta. Aj napriek kompaktnému vyhotoveniu sú však neodymové magnety držiaka veľmi kvalitné a udržia váš telefón v každej situácii na mieste. Na pripevnenie držiaka slúži silná 3M páska, zatiaľ čo tenká kovová doštička je určená na pripevnenie na chrbát telefónu, či vloženie medzi telefón a kryt.

Jednoduché upevnenie držiaka FIXED Icon Flex Mini

Pri používaní držiaka FIXED Icon Flex Mini oceníte ľahké a rýchle upevnenie. Držiak je magnetický, takže ho stačí iba nacvaknúť a môžete okamžite vyraziť. Na pohodlné nastavenie telefónu do ideálneho uhla disponuje držiak otočnou hlavicou. Magnety držiaka nerušia mobilný signál ani hardvér, a vďaka precíznemu upevneniu môžete bez obáv vyraziť aj do terénu.

Praktický organizér pre kábel

Držiak na mobilný telefón FIXED Icon Flex Mini disponuje držiakom na kábel kvôli ľahkému pripnutiu nabíjacieho kábla, ktorý je umiestnený na jeho podstavci. Vďaka tomu budete mať vždy dokonalý prehľad o tom, kde sa kábel momentálne nachádza a v prípade potreby ho budete môcť ihneď použiť.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Do auta
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Magnetický
Prichytenie držiaka Na palubnú dosku
Kód:  PP555a17
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  FIXIC-FLEXM-BK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19