Obnoviť stránku

FIXED Frame Headphones na stôl na náhlavné slúchadlá strieborný

4,5 9 hodnotení
20,90 €

FIXED Frame Headphones na stôl na náhlavné slúchadlá strieborný

Stojan FIXED Frame Headphones je určený na bezpečné uloženie slúchadiel. Vďaka tomuto praktickému stojanu máte o vašich slúchadlách vždy dokonalý prehľad a nemusíte sa obávať ich poškodenia. Stojan FIXED Frame Headphones je vyrobený zo zliatiny hliníka a nehrdzavejúcej ocele, ktorá je zárukou vysokej odolnosti. Vďaka precíznemu spracovaniu a prepracovanému dizajnu v striebornej farbe je stojan skvelým doplnkom do každého interiéru. Vrchná strana stojana so silikónovou výstelkou svojim tvarom kopíruje oblúk slúchadiel, čím bráni otlačeniu vystuženia. Spodná časť stojana FIXED Frame Headphones je vybavená protišmykovou úpravou pre maximálnu stabilitu.

Kľúčové vlastnosti stojana FIXED Frame Headphones

  • Odolná konštrukcia stojana FIXED Frame Headphones zo zliatiny hliníka a nehrdzavejúcej ocele
  • Precízne spracovanie a prepracovaný dizajn
  • Vrchná časť stojana FIXED Frame Headphones so silikónovou výstelkou bráni otlačeniu vystuženia
  • Spodná časť s protišmykovou úpravou zaistí maximálnu stabilitu
  • Stojan FIXED Frame Headphones v striebornej farbe

Stojan FIXED Frame Headphones s kvalitnou konštrukciou

Vďaka konštrukcii zo zliatiny hliníka a nehrdzavejúcej ocele je stojan FIXED Frame Headphones veľmi odolný a maximálne spoľahlivý. Praktická protišmyková úprava zaistí dokonalú stabilitu stojanu v každej situácii. Horná strana stojančeka FIXED Frame Headphones je osadená špeciálnou silikónovou výstelkou, ktorá kopíruje oblúk slúchadiel a bráni tak nechcenému otlačeniu vystuženia.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ držiaka Stolný

Materiál

Materiál Hliník

Farba

Farba Strieborná
Kód:  PP947a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  FIXFR-HP-SL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03