Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

FIXED Bikee 2 odnímateľný čierny

4,1 85 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Cenová bomba
13,90 € Ušetríte 6,09 €

FIXED Bikee 2 odnímateľný čierny

Držiak na mobilný telefón Bikee 2 je vylepšenou verziou úspešného držiaka Bikee od spoločnosti FIXED. Vďaka praktickej odopínacej hlave možno telefón jednoducho a rýchlo vybraťDržiak na mobilný telefón FIXED Bikee 2 je vyrobený z kombinácie silikónu a tvrdeného plastu, takže váš telefón vždy spoľahlivo ochráni. Pevné prichytenie na riadidlá bicykla alebo motocykla navyše zabráni pretáčaniu a spoľahlivo zaistí držiak proti nechcenému pádu. Pri používaní držiaka oceníte precízne spravovanie a prepracovaný dizajn v čiernej farbe. Držiak na mobilný telefón FIXED Bikee 2 je určený pre telefóny s veľkosťou 4 – 6,5" a umiestnený možno ľubovoľne natáčať o 360°.

Praktická odopínacia hlava držiaka na mobilný telefón FIXED Bikee 2 

Držiak na mobilný telefón FIXED Bikee 2 oproti svojmu predchodcovi navyše disponuje odopínacou hlavou, ktorú možno vybrať bez nutnosti vyťahovania telefónu zo silikónových pútok. Telefón stačí v prípade potreby pohodlne odobrať aj s hlavou držiaka a potom opäť jednoducho nasadiť. Mechanizmus je veľmi jednoduchý a jeho fungovanie je popísané v manuáli. Silikónové pútka držiaka sú navyše špeciálne prispôsobené, takže nezakrývajú senzory pre Face ID, selfie kameru ani čítačku odtlačkov prstov.

Kľúčové vlastnosti držiaka na mobilný telefón FIXED Bikee 2

  • Pevné prichytenie zabráni nechcenému pretáčaniu
  • Praktická odopínacia hlava na jednoduché vybratie telefónu
  • Držiak je určený pre telefóny s veľkosťou 4 – 6,5"
  • Prepracovaný dizajn držiaka na mobilný telefón FIXED Bikee 2 v čiernej farbe
  • Vysoká kvalita použitých materiálov
  • Držiak na mobilný telefón FIXED Bikee 2 možno ľubovoľne natáčať o 360°
  • Silikónové pútka nezakrývajú senzory pre Face ID, selfie kameru ani čítačku odtlačkov prstov

FIXED Bikee 2 zaistí spoľahlivé prichytenie

Držiak na mobilný telefón FIXED Bikee 2 je vybavený rovnakým prichytením ako predchádzajúce verzie. Prichytenie držiaka na riadidlá bicykla alebo motocykla je veľmi pevné a nepretáča sa ani pri jazde náročným terénom. Vďaka tomu budete môcť počas jazdy pohodlne používať GPS navigáciu, športové aplikácie či prehrávač hudby. Držiak na mobilný telefón FIXED Bikee 2 je určený pre mobilné telefóny s veľkosťou 4 – 6,5".

Držiak na mobilný telefón FIXED Bikee 2 z kvalitných materiálov

Vďaka vysokej kvalite použitých materiálov je držiak na mobilný telefón FIXED Bikee 2 veľmi odolný a maximálne spoľahlivý. Telo držiaka je vyrobené z jemného a flexibilného silikónu, ktorý je doplnený základňou z tvrdeného plastu. Telefón možno v držiaku FIXED Bikee 2 natáčať o 360°, takže ho môžete jednoducho upraviť presne podľa vašich predstáv.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Na bicykel, Na motorku
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický
Prichytenie držiaka Na riadidlá
Vlastnosti a funkcie Upraviteľná poloha

Kompatibilita

Min. šírka zariadenia 6 cm
Max. šírka zariadenia 8,5 cm
Min. výška zariadenia 13 cm
Max. výška zariadenia 17 cm
Kód:  PP555a18
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  FIXBI2-BK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11