Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FitStream E1 biely

2,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FitStream E1 biely

Vychutnajte si váš obľúbený nápoj z čerstvého ovocia, kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť. Prenosný mixér FitStream E1 je skvelý kamarát nielen na cesty, do školy, do práce, ale aj ako doplnok pri športovaní či len tak na prechádzku s vašou drahou polovičkou. Bezdrôtový mixér FitStream E1 je vybavený kvalitnou lítium-iónovou batériou s kapacitou až 2 000 mAh, ktorá na jedno nabitie pripraví až 12 čerstvých nápojov. Nabíjanie prebieha pomocou priloženého USB-C kábla. Získa si vás nielen svojím prepracovaným vzhľadom v pastelovej bielej farbe, ale aj kompaktnými rozmermi a váhou iba 450 g. Mixér si tak môžete vziať do tašky, batoha alebo len tak do ruky. Objem 380 ml hravo vystačí na jednu porciu vitamínového nápoja. O vašu bezpečnosť sa postarajú magnetické pásky, ktoré zabezpečia, že sa prístroj zapne iba vtedy, ak bude v správnej polohe. Batériový mixér tak môžete bez obáv zabaliť vašim deťom do školského batoha. Urobte radosť sebe alebo svojim blízkym a užite si veľa zábavy pri vymýšľaní chutných mixovaných nápojov. Pre inšpiráciu sa môžete pozrieť na najrôznejšie recepty tu.



Hlavné prednosti prenosného mixéra FitStream E1 biely

  • Elegantný dizajn v bielej pastelovej farbe
  • Maximálne otáčky 22 000 ot./min
  • Objem 380 ml hravo vystačí na jednu porciu vitamínového nápoja
  • Prenosný mixér FitStream E1 je vybavený kvalitnou čepeľou z nehrdzavejúcej ocele
  • Prenosný partner na každú príležitosť
  • Kompaktné rozmery a váha iba 450 g
  • Ideálny do tašky, batoha či len tak do ruky
  • Materiály spĺňajú najprísnejšie normy Európskej únie
  • Obsahuje zabudované sitko
  • Jednoduchá a rýchla údržba mixéra
  • Vybavený kvalitnou lítium-iónovou batériou s kapacitou až 2 000 mAh
  • Nabíjanie prebieha pomocou USB-C kábla
  • Kábel je súčasťou balenia mixéra
  • Na jedno nabitie vydrží pripraviť až 12 čerstvých nápojov
  • FitStream ponúka 9 farebných variantov
  • O vašu bezpečnosť sa postarajú magnetické pásky
  • Výrobky spoločnosti FitStream získali certifikáty CE, ROHS a BPA FREE

Prenosný kamoš na každú príležitosť

Prenosný mixér FitStream E1 sa stane vaším nepostrádateľným kamošom na cesty. Vďaka dobíjaniu cez USB-C si ho môžete vziať kamkoľvek so sebou. Doma si jednoducho do mixéra nachystáte ingrediencie, ktoré máte radi a až na nápoj dostanete chuť, jednoducho si ho zmixujete. Či už sa nachádzate vo fitku, v škole alebo v aute, vždy si urobte pauzu na zdravý nápoj plný vitamínov. Prenosný mixér FitStream E1 je skvelý ako darček pre vašich najbližších, radosť však urobí nepochybne aj vám. Nemusíte sa už obmedzovať, pretože byť FIT bude odteraz úplná hračka.

Ultra ľahký a dizajnovo prepracovaný prenosný mixér FitStream E1

Bezdrôtový mixér FitStream E1 si vás získa aj svojím jedinečným a štýlovým dizajnom v bielej pastelovej farbe, ktorú si určite zamilujete. Poteší vás kompaktnými rozmermi a váhou iba 450 g, vďaka čomu nie je problém si mixér FitStream E1 vziať napríklad do kabelky, batoha či tašky. Objem nádoby je 380 ml, čo hravo vystačí na 1 porciu vitamínovej dobroty.

Prenosný mixér FitStream E1 pripraví až 12 nápojov na jedno nabitie

Nemusíte sa vôbec obávať, že po každom použití budete musieť mixér FitStream E1 nabíjať. Mixér je totiž vybavený kvalitnou lítium-iónovou batériou s kapacitou až 2 000 mAh, ktorá na jedno nabitie vydrží pripraviť až 12 čerstvých nápojov. Nabíjanie prebieha pomocou USB-C kábla, podobne, ako by ste nabíjali svoj mobilný telefón. USB-C kábel je súčasťou balenia mixéra FitStream E1. Veľmi jednoducho kábel zapojíte do klasickej elektrickej zásuvky, počítača, do auta alebo k powerbanku. Vďaka tomu si môžete prenosný mixér vziať naozaj kamkoľvek. Či už idete k bazénu s priateľmi, športovať, dovolenku či len tak na romantickú prechádzku, vždy si nezabudnite pribaliť so sebou bezdrôtový mixér FitStream E1.

Bezpečné používanie mixéra FitStream E1

Prenosný bezdrôtový mixér FitStream E1 je vybavený kvalitnou čepeľou z nehrdzavejúcej ocele, ktorá dokáže rozdrviť dokonca aj ľad. Zaraďuje sa tak medzi najsilnejšie prenosné mixéry. O vašu bezpečnosť sa postarajú magnetické pásky, ktoré zaistia, že sa mixér FitStream E1 nespustí, kým nie je nádoba v správnej polohe. Dokonca aj vaše deti zvládnu v škole pripraviť si svoj obľúbený čerstvý nápoj.

Mixér FitStream E1 vyrobený z najkvalitnejších materiálov

Na výrobu batériového mixéra FitStream E1 boli použité tie prvotriedne materiály, ktoré zaistia dlhú životnosť výrobku. Materiály spĺňajú najprísnejšie normy Európskej únie, takže sú ideálne pre celú rodinu. Výrobky spoločnosti FitStream získali certifikáty CE, ROHS a BPA FREE.

Jednoduchá a rýchla údržba mixéra

Jednoduchá údržba a čistenie sú základom každého výrobku. Prenosný mixér FitStream E1 tiež nie je výnimkou. Obsahuje zabudované sitko, vďaka ktorému si svoje nápoje vychutnáte ešte viac. Obľúbené drinky či smoothie si pripravíte za 30 sekúnd, rovnaký čas vám zaberie nasledujúce čistenie. Jednoducho do mixéra prilejete vodu s kvapkou saponátu a spustíte ho.

Vyskúšajte nápoj zo sušeného ovocia

Ak chcete svoj nápoj posunúť na inú úroveň, odporúčame vám pripraviť ho z mrazom sušeného ovocia, ktoré udrží až 90 % výživových hodnôt. Nápoj tak chutí veľmi zaujímavo a navyše vám sušené ovocie nezaberie príliš veľa miesta.

FitStream ponúka 9 farebných variantov

FitStream ponúka 9 pastelových farieb, ktoré pôsobia veľmi elegantne a urobia parádu pri každej príležitosti. Vyberte si práve tú, ktorá lahodí vášmu oku. Veríme, že si prenosný mixér FitStream E1 zamilujete a stane sa súčasťou vašej každodennej rutiny.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko

Príkon a rýchlosť

Príkon 7,4 W
Maximálne otáčky 22 000 ot./min
Počet rýchlostí 1

Vlastnosti

Vhodné pre Smoothie, Príkrmy, Drvenie ľadu s pridaním tekutiny
Objem nádoby 0,38 l
Materiál nádoby BPA free plast

Príslušenstvo

Príslušenstvo Prenosná fľaša, Mixovacia nádoba s filtrom
Počet nádob 1 ks
Kód:  FITSM861
Produktové číslo:  FitStreamE1-White
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09