Obnoviť stránku

Fitbit Zip Green

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fitbit Zip Green

Potrebujete sa dostať do formy, ale nechcete sa pri tom nudiť? Zoznámte sa s Fitbit Zip, šikovným monitorom všetkých vašich aktivít. Zmeria vám počet krokov, prejdenú vzdialenosť, spálené kalórie a vy si potom svoje štatistiky môžete synchronizovať pomocou Bluetooth so svojim notebookom alebo vybranými múdrymi telefónmi. Zip je určený pre všetkých, ktorí chcú mať prehľad o svojom každodennom pohybe. Navyše vás bude za vašu každodennú aktivitu chváliť. Budete s ním mať chuť stanoviť si a prekonať ďalšie a ďalšie ciele alebo súperiť s priateľmi. Vaša fyzička sa bude zlepšovať deň po dni. Aj preto používatelia s týmto zariadením ujdú denne o 43% dlhšiu vzdialenosť.

Vďaka silikónovému klipu si ho ľahko pripnete na opasok, podprsenku, alebo strčíte do vrecka. Je tak ľahký, že o ňom nebudete vedieť. Zastihol vás vonku dážď? Nič sa nedeje, Fitbit Zip odolá aj potu počas zvýšenej aktivity. Nemusíte sa báť ani toho, že vám zrazu uprostred lesa dôjde batéria - jej výdrž je až 6 mesiacov, o slabej batérii vám dá dopredu vedieť indikátor. Potom si ju sami ľahko vymeníte kľúčikom na to určeným.

Synchronizácia vašich aktivít s vaším PC, Mac, iPhone, iPad, iPodom touch a mnohými zariadeniami s operačným systémom Android prebieha automaticky. Môžete teda zabudnúť na stláčanie tlačidiel. Svoj pokrok môžete po zaregistrovaní kedykoľvek sledovať na stránkach fitbit.com. Grafy, tabuľky a nástroje - to všetko budete mať k dispozícii pre svoju ďalšiu motiváciu k pohybu. Všetko pekne pohromade, vrátane toho, ako blízko sa nachádzate k dosiahnutiu svojho cieľa.

Za svoje aktivity za jeden deň, týždeň, alebo od začiatku užívania, budete od Fitbit dostávať ocenenie. Chcete si zasúťažiť s priateľmi v počte krokov? Nie je nič jednoduhšie. Fitbit vám tiež umožňuje zadávať jedlo, vypitú vodu, cvičenie, vašu hmotnosť a ďalšie údaje pomocou Fitbit online nástrojov z rozsiahlej databázy na fitbit.com. Počas cestovania to urobíte jednoducho pomocou mobilnej aplikácie. Svoje pokroky môžete ľahko exportovať do niekoľkých obľúbených športových alebo fitness aplikácií, napríklad RunKeeper, Endomondo alebo My Fitness Pal.

Parametre a špecifikácie:

Obsah balenia:
Fitbit Zip
Oceľový klip so silikónovým povrchom
Bezdrôtový USB kľúč
Vymeniteľná batéria
Kľúč na otvorenie krytu k batérii

5 módov:
Kroky
Vzdialenosť
Spálené kalórie
Fitbit smajlík (zobrazuje úroveň aktivity)
Hodiny

Bezdrôtová synchronizácia s PC a Mac:
Fitbit Zip komunikuje pomocou Bluetooth 4.0 pripojenie - možnosť sledovať vaše štatistiky v reálnom čase
Synchronizácia prebieha automaticky, kedykoľvek je Fitbit v dosahu 6 metrov od USB kľúča v PC.
Synchronizácia a odosielanie dát vyžadujú inštaláciu Fitbit softvér.

Batérie:
Indikátor slabej batérie
Výdrž: 4-6 mesiacov
Typ batérie: 3V malá okrúhla batéria (CR 2025)

Prostredie:
Prevádzková teplota: 0°C - 40°C
Mimo prevádzková teplota: -17,7°C - 54,4°C
Maximálna nadmorská výška: 9 144 m
Relatívna vlhkosť: Zariadenie je odolné proti striekajúcej vode

Rozmery:
Výška: 35,5 mm
Šírka: 28 mm
Hrúbka: 9,65 mm

Hmotnosť:
8 g

Kód:  FTB002e5
Produktové číslo:  FB301G-EU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02