Obnoviť stránku

Fitbit Flex Black

4,3 34 hodnotení

Fitbit Flex Black

Máte radi elektronické hračky a baví vás kompletne monitorovať svoje aktivity? Fitbit Flex je zariadenie presne pre vás. Vodeodolný náramok padne na ruku ako uliaty a o nič viac sa nemusíte starať. Vďaka inovatívnym senzorom rozozná chôdzu od behania, ale zvládne kontrolovať aj to, ako dlho a kvalitne spíte. Presne spočíta počet krokov, spálené kalórie a určí aj trvanie jednotlivých udalostí.
Celé ovládanie spočíva v poťukaní do priestoru senzora a pomocou rôzne rozsvietených piatich LED kontroliek spoznáte stav zariadenia. Fitbit Flex sa automaticky synchronizuje cez Bluetooth s vaším Apple zariadením a vybranými smartfónmi s Androidom. Spojenie cez Bluetooth umožňuje neustály prístup k vašim štatistikám bez toho, aby to malo výrazný vplyv na výdrž batérie telefónu. Zoznam kompatibilných zariadení nájdete tu.
Parametre a špecifikácie:
Napájanie:
Lítium-polymer batéria
Výdrž na jedno nabitie cca 5 dní
Systémové požiadavky:
Bluetooth 4.0
Nainštalovaná aplikácia Fitbit
iPhone 4 a vyšší
iPad 3 a vyšší
iPod Touch 5. generácie
Samsung Galaxy S3, S4
Samsung Galaxy Note 2
Samsung Galaxy Note 10.1
Farebné prevedenie:
Čierne
Obsah balenia:
Náramok veľký (161 - 209 mm)
Náramok malý (140 - 176 mm)
Bezdrôtový USB kľúč
Nabíjací kábel

Parametre a špecifikácia

Kód:  FTB002
Produktové číslo:  FB401BK-EU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12