Obnoviť stránku

Fitbit Flex 2 čierny

4,5 10 hodnotení

Fitbit Flex 2 čierny

Praktický a elegantný

Multifunkčný fitness náramok Fitbit Flex 2 prichádza s unikátnou konštrukciou, kombinujúci v sebe prednosti obľúbených náramkov, maximálnu jednoduchosť a veľké možnosti prispôsobenia vášmu vkusu. Vyberateľný tracker drobných rozmerov zvláda v spojení s aplikáciou zbierať nespočet štatistických dát o vašich aktivitách. Umiestniť ho môžete do mnohých štýlov náramkov a urobiť tak z užitočného pomocníka aj pútavý módny doplnok.

Elegantní náramek

Užitečná aplikace

Pre všetky možné športy

Náramok je neoceniteľným radcom každého priaznivca zdravého pohybu a aktívneho životného štýlu. Spočíta vašu dennú porciu krokov, vzdialenosť, ktorú urazíte alebo kalórií, ktoré sa vám podarí pohybom spáliť a mnoho ďalšieho. Jednotlivé aktivity zachytí a zaznamená automaticky, takže budete mať vždy presné a úplné údaje. Ohromnou výhodou tohto náramku je absolútna vodotesnosť. Využijete ho tak aj pri zdravom a veľmi obľúbenom plávaní.

Pre chvíle pokoja disponuje náramok schopnosťou strážiť kvalitu spánku a šetrne vás prebudiť v ten pravý čas. Aby bol skutočným parťákom v snahe dosiahnuť zdravého životného štýlu, upozorní vás aj v okamihu, kedy by ste mali venovať chvíľu pohybu.


Ďalšie skvelé funkcie

Ako správny multifunkčný náramok sa neobmedzuje len na dáta o aktivitách. Vibráciami a pomocou LED diód oznamuje prichádzajúce hovory, upozorňuje na sms správy alebo stráži dosiahnutie vašich stanovených cieľov. Pritom všetkom vydrží celých 5 dní na jedno nabitie. Aplikácia k náramku beží na telefónoch s Androidom, iOS aj Windows a nebojí sa ani počítačov. Navzájom sa dohovorí prostredníctvom Bluetooth s dosahom až 6 metrov. Správna funkčnosť náramku je zaručená pri teplotách -10 až 45 ° C.

Vyjímatelný tracker

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS, Windows Phone

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Čierna
Hmotnosť 50 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth
Senzory a hardvér Vibrácie

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Lyžovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Vzdialenosť
Zdravotné funkcie Monitoring spánku
Smart funkcie Budík, Kalendár, Stopky

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 96 h (4 d)
Bežná výdrž batérie 72 h (3 d)
Kapacita úložiska 0 GB
Kód:  FTB002c5b
Produktové číslo:  FB403BK-EU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19