Obnoviť stránku

Fiskars Solid 102542

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fiskars Solid 102542

Ste vyznávači kvalitného kuchynského náčinia? So súpravou od spoločnosti Fiskars iste nesiahnete vedľa a budete si užívať prvotriednu nemeckú oceľ, ktorá bola zakalená pre udržanie ostrosti po čo najdlhší čas. Nože sú starostlivo vyvážené pre veľmi stabilné a presné krájanie. Ergonomická rukoväť je vyvedená tak, aby vás chránila pred nepríjemnými reznými ranami a nevykĺzla vám z ruky pri náročnej práci.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné nože od spoločnosti Fiskars
  • Súprava obsahujúca tri prémiové produkty
  • Dokonalí pomocníci do vašej kuchyne
  • Kalenú oceľ môžete znovu naostriť
  • Ergonomický tvar rukovätí pre dobré držanie

Táto darčeková súprava obsahuje tri základné nože, ktoré budete potrebovať takmer v každej kuchyni. Nôž na krájanie chleba spoznáte podľa vlnitej čepele s dĺžkou 21 centimetrov. Tá vám umožní perfektné rezanie aj horúceho a mäkkého pečiva. Celkom 21 centimetrov dlhá čepeľ s ostrosťou ako britva vám bude iste výborným pomocníkom pri príprave mäsa či zeleniny. Budete sa môcť spoľahnúť na presné ťahy, ktoré s týmto kuchynským nožom dokážete vykúzliť. V neposlednom rade musí byť predstavený nôž s dĺžkou čepele 7 centimetrov. S týmto trpaslíkom môžete čistiť zeleninu, tvoriť malé „dorábky“ či krájať niektoré tipy potravín. Všetky nože môžu byť znovu nabrúsené.

 

Parametre a špecifikácia

Počet kusov

Počet kusov v súprave 3 ks
Kód:  BOR903e
Produktové číslo:  102542
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08