Obnoviť stránku

Fisher-Price – Učíme se říkanky CZ

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fisher-Price – Učíme se říkanky CZ

Obľúbený psík teraz vašu ratolesť zoznámi s najobľúbenejšími riekankami a pomôže jej s ich učením. Táto krásna interaktívna hračka v podobe knihy je plná pesničiek a jednoduchých riekaniek, ktoré majú mimoriadne priaznivý vplyv na rozvoj slovnej zásoby batoliat.
Intuitívne ovládanie hračky je navrhnuté tak, aby knihu mohli naplno využívať už tí najmenší zvedavci od 6 mesiacov – na spustenie prehrávania riekanky či pesničky stačí totiž len otočiť stránku. Hračka je ďalej vybavená farebnými svietiacimi tlačidlami a po ich stlačení bude dieťa učiť čísla, tvary a písmenká. V neposlednom rade oceníte praktickú rukoväť, vďaka ktorej si vaša ratolesť bude môcť brať knižku všade so sebou.

 

Kniha plná riekaniek

  • Po otočení stránky prehráva pesničky a riekanky
  • Tlačidlá učia dieťa tvary, písmená a čísla
  • Jednoduché ovládanie aj pre najmenšie deti
  • Podporuje rozvoj slovnej zásoby a jemnej motoriky
  • Rukoväť na jednoduché prenášanie
  • Napájanie pomocou dvoch batérií typu AA
Fisher-Price – Učíme sa riekanky
 
 
Kód:  HRAa5749
Produktové číslo:  0887961107197

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07