Obnoviť stránku

Fisher Price Mluvící pejsek CZ

Fisher Price Mluvící pejsek CZ

Roztomilý psík Fisher Price bude báječným kamarátom detí od 6 do 36 mesiacov. Tento mimoriadne zábavný spoločník kombinuje dva herné režimy, a to učebné a herné . V učebnom režime dieťa príjemnou formou zoznamuje s abecedou, počítaním, farbami aj pocity a učí ich rozpoznávať jednotlivé časti tela. V hudobnom režime dieťa pobavia desať veselých pesničiek sprevádzaných blikajúcim srdiečkom.

Psík reaguje na akýkoľvek dotyk a vašu ratolesť zakaždým odmení slovným spojením, pesničkou či humornými zvuky. Podnecuje dieťa na skúmanie, riešenie problémov, rozvíjanie motorických schopností a pochopenie akcie a reakcie. Jeho mäkké telíčko je navyše ako stvorené na maznanie. Táto jedinečná hračka sa teší obrovskej popularite medzi deťmi i medzi rodičmi. Pútavý dizajn a premyslený herný systém zaručujú, že si psíka zamilujú ako bábätká, tak aj staršie batoľatá.

Špecifikácia:

Jazyk:
Čeština

Vlastnosti:
Dva herné režimy - učebné a hudobné
Učí dieťa abecedu, písmená, farby, časti tela a pocity
Prehráva 10 pesničiek
Svetelné efekty
Reaguje na každý dotyk

Veľkosť:
33 cm

Napájanie:
3x batérie typu AA

Odporúčaný vek:
6 - 36 mesiacov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRA323x
Produktové číslo:  027084752984

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16