Obnoviť stránku

Fisher Price Dvojjazyčný svietiaci notebook

4,5 16 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Fisher Price Dvojjazyčný svietiaci notebook

Skvelý interaktívne Fisher Price dvojjazyčný svietiace notebook ponúka interaktívne LED obrazovku a množstvo funkcií, ktoré budú rozvíjať kreativitu vášho dieťaťa a učiť ho rôznym základným znalostiam, ako napríklad farby, tvary, abecedu, základné počty, predmety, ale aj anglické slovíčka. Notebook má k dispozícii český a anglický jazyk.
Ak dieťa stlačí akékoľvek z 9 tlačidiel alebo roluje myšou, odmení ho notebook slovami, pesničkami i ďalšími zvukovými efektmi, zatiaľ čo na samotné obrazovke sa ukazujú zodpovedajúce obrázky. Notebook aktivujete jednoduchým otvorením veka. O napájanie sa starajú batérie, ktoré sú súčasťou balenia. Vďaka širokej ponuke funkcií a efektov sa notebook hodí pre deti od troch do 36 mesiacov.
Parametre a špecifikácie:
Funkcie:
9 tlačidiel3 hracie režimydvojjazyčné prevedenie12 pesničiekučenie farieb tvarov, abecedy, protikladov, predmetov či anglických slovíčokľahko prenositeľný
Napájanie:
batérie, ktoré sú súčasťou balenia
Odporúčaný vek:
od 3-36 mesiacov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRA206e
Produktové číslo:  027084994704
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14