Obnoviť stránku

First Austria FA5448-2

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

First Austria FA5448-2

Praktický prietokový ohrievač Austria FA5448-2 predstavuje veľmi zaujímavú alternatívu k u nás tak populárnej varnej kanvici. Svoje pevné miesto na trhu má predovšetkým v krajinách, ktoré sú známe častým popíjaním horúcich nápojov - či už kávy alebo čaju. Hlavnou prednosťou tohto typu spotrebiča je naozaj bleskurýchly a úsporný ohrev väčšieho množstva vody. Vďaka tomu sa hodí predovšetkým pre väčšie rodiny alebo do kancelárie.

Potrebujete svoju rannú šálku naozaj rýchlo? Prístroj vám ponúkne horúcu vodu už o päť sekúnd po zapnutí. Väčšie množstvo vody potom pripraví do minúty v závislosti na teplote naliatej vody. Ohriatie indikuje svetelná signalizácia. Nechýba praktický ručný dávkovač vody, vďaka ktorému pohodlne prelejete horúcu vodu do pripravenej šálky alebo hrnčeka.

Kľúčové vlastnosti

  • Objem 4,5 l
  • Horúca voda už od 5 sekúnd
  • Ručné dávkovanie
  • Elektrická automatická pumpa
  • Bezpečnostný termostat
  • Rozmery: 34 × 21 × 27 cm
 
Kód:  FIROH001
Produktové číslo:  FA5448-2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08