Obnoviť stránku

FIRST AUSTRIA FA5126-7

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FIRST AUSTRIA FA5126-7

Zelenina, huby, šťavnaté ovocie, mäso a pokojne aj bylinky, to všetko vám spoľahlivo vysuší sušička na ovocie FIRST AUSTRIA FA5126-7. Vďaka dostatočnému príkonu 350 W naozaj pohodlne vyčaríte lupienky z ovocia alebo skvelé domáce jerky. Výhodou tejto sušičky na huby a ovocie je, že má 5 sít, do ktorých ľahko umiestnite aj veľké objemy ovocia, zeleniny či húb naraz. Prostredníctvom sušenia sa zo surovín vytráca vlhkosť, vďaka tomu v nich zostáva prirodzená chuť, všetky zdravé látky a nutričné hodnoty v nich budú obsiahnuté aj po vysušení. Výkonná sušička ovocia FIRST AUSTRIA FA5126-7 má motor v bočnej časti, čo je zárukou, že teplý vzduch vnútri smeruje v úplne rovnomerných dávkach. Nemusíte sa tak zdržovať tým, že by ste museli sušiace poschodia premiestňovať a sledovanie procesu sušenia surovín je jednoduchšie.

Zásadné vlastnosti sušičky na ovocie FIRST AUSTRIA FA5126-7

  • Sušička ovocia má príkon 350 W
  • Množstvo mriežok v balení: 5 kusov
  • Funkcie: Regulácia teploty, časovač a automatické vypnutie
  • Tvar sušičky potravín: Hranatá
  • Sušička potravín má motor v bočnej časti
  • Ľahká manipulácia

Vychytávky sušičky potravín FIRST AUSTRIA FA5126-7

S pomocou vbudovaného automatického časovača úplne jednoducho zadáte takú dĺžku sušenia, ktorú požadujete na dokonalý výsledok. Po uplynutí času budete upozornení signálom, že je čas vytiahnuť tácky a prípadne vypnúť sušičku ovocia. Sušička na hríby a ovocie je zabezpečená tiež funkciou automatického vypnutia, ktorá dopomôže k ešte pohodlnejšiemu a bezpečnejšiemu sušeniu. Táto premyslená sušička na huby a ovocie disponuje tiež reguláciou teploty, a teda sa proces vysúšania potravín skráti a uľahčí. Nájde široké využitie pri sušení všetkého ovocia, zeleniny a mäsa, a to z toho dôvodu, že každá surovina potrebuje inak vysokú teplotu.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Tvar sušičky Hranatá
Typ ovládania Manuálne
Umiestnenie motora V bočnej časti
Príkon 350 W

Funkcie

Funkcie Regulácia teploty, Časovač, Automatické vypnutie

Dosky

Počet 5 ks
Priemer dosky 27,5 cm
Kód:  FIASO670
Produktové číslo:  FA5126-7

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13