Obnoviť stránku

FIRE DATA 40

617,15 €

FIRE DATA 40

Hľadáte spoľahlivé a finančne nenáročné riešenie na ukrytie menšieho množstva financií alebo dôležitých dokladov? Tak pre vás bude sejf skvelou voľbou. Domáci sejf FIRE DATA 40 zapadá medzi najobľúbenejšie produkty svojho druhu. Obsiahne aj menšiu hotovosť alebo šperky, aj dokumenty zvýšenej dôležitosti. Aby bola zaistená vysoká bezpečnosť, je dobré sejf pripevniť do podlahy. Čo je ešte dôležité spomenúť, že sejf, na rozdiel od trezora, nie je vybavený certifikátom zámku a plášťa. Aj napriek tomu však zostanú vaše veci v bezpečí, chýba síce certifikát, ale tento fakt je vyvážený nižšou obstarávacou cenou sejfu. Odomykanie je zaistené cez elektronický zámok, do ktorého iba zadáte kód. Farba povrchu FIRE DATA 40 je čierna. S kvalitnou ochranou sa už nebudete musieť strachovať o svoje cenné predmety.

Podstatné funkcie FIRE DATA 40

  • Ani plamene neublížia predmetom vnútri sejfu, a to vďaka ohňovzdornému povrchu, ktorý odolá žiaru na dobu 120 min
  • Domáci sejf sa ľahko ovláda a vzhľadom na jeho rozmery ho aj bez problémov schováte
  • Zamknutie sejfu FIRE DATA 40 sa deje pomocou elektronického zámku
  • Na upevnenie do podlahy sú pripravení v schránke otvory

Ďalšie parametre sejfu FIRE DATA 40

Pred samotným zaobstaraním sejfu je veľmi dobré presne vedieť, ktoré veci v ňom budete ukrývať. Sejf FIRE DATA 40 patrí vďaka svojim rozmerom medzi stredné produkty tohto radu. Rozmery vonkajších strán sú 45 × 37 × 51,3 cm. Čo sa týka vnútorných rozmerov, tie potom predstavujú 32,5 × 25,6 × 31 cm. Vyššia hmotnosť sejfu nezvyšuje bezpečí v ňom uschovaných predmetov. Všetko je otázka opláštenia. U samotnej hmotnosti by mal byť zohľadnený fakt, či plánujete výrobok sťahovať. Tento produkt Rottner má od výrobcu hmotnosť 51,2 kg.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ trezora Domáci trezor, Ohňovzdorný
Ukotvenie Do podlahy
Ohňovzdornosť 120 min
Zámok Elektronický na kód
Certifikácia Certifikovaný

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 45 cm
Vonkajšia hĺbka 51,3 cm
Vonkajšia šírka 37 cm
Hmotnosť 51,2 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 32,5 cm
Vnútorná šírka 25,6 cm
Vnútorná hĺbka 31 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  ROTSE233
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  T06349
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14