Obnoviť stránku

FiiO X5 3rd gen red

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

FiiO X5 3rd gen red

Tretia generácia špičkového prehrávača FiiO X5 teraz kombinuje audiofilské pôžitky pri prehrávaní digitálnej hudby v najvyššej kvalite a po novom aj univerzálnosť obľúbeného prostredia Android. Aby sa to neplietlo, je zariadenie samostatne rozdelené na režim prvotriednej hudby a systému Android, kde je početná ponuka obľúbených aplikácií tretích strán. Práve preto teraz prednú stranu pokrýva prehľadný dotykový IPS displej s tvrdeným sklom a zapracovalo sa na gripe, ktorý uľahčuje držanie jednou rukou.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezstratový prenosný prehrávač
  • Pripravený pre 32-bitové DSD a PCM
  • 32 GB pamäte + 2 sloty microSD (až 2 × 256 GB)
  • Dvojité obvody pre spracovanie audia
  • S prispôsobeným operačným systémom Android 5.1
  • WiFi a Bluetooth s kodekom aptX
  • 10 hodín na batériu + nabíjanie podľa 1.2C za 1,5 hodiny

Digitálny signál pod drobnohľadom

O signál sa starajú 2 sofistikované prevodníky AKM AK4490EN - jeden pre každý kanál. Tieto prevodníky sú dôkladne navrhnuté pre potreby dokonalého spracovania 32-bitového signálu aj v high-end formáte PCM a DSD. Vďaka duálnej reprodukcii DAC má zvuk atribúty štúdiového záznamu bez skreslenia. K tomu má aj 2 oscilátory. Každý je pripravený pre iné vzorkovacie frekvencie, čím sa zlepšila presnosť časovania, zredukoval sa jitter a artefakty spôsobené virtuálnou zmenou frekvencie.

Delikátne zosilnenie

Mimoriadnej zvukovej kvality sa dosahuje spoluprácou so širokým tímom testerov s citlivými ušami, aby zvuk lahodil zmyslovému vnímaniu väčšiny pôžitkárov. Tretia generácia prehrávača X5 má 2 dvojkanálové čipy OPA1642 pre nízkopásmové filtrovanie a na zákazku robený zosilňovací obvod OPA426, ktorý audiofilov nadchne vynikajúcim výstupným výkonom (až 300 mW pri 32 ohmových slúchadlách). Napumpujte si obľúbenú hudbu do uší pri vysokej hlasitosti.

 
Kód:  FII012x25
Produktové číslo:  6953175760238

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07