Obnoviť stránku

FiiO Q5s

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FiiO Q5s

Neustále pátrate po tom najlepšom zvuku? Hľadáte možnosti ako a čím ho vylepšiť? Práve pre vás prináša značka FiiO absolútnu špičku medzi prenosnými DAC prevodníkmi model Q5s. Táto vlajková loď prevádza digitálny signál do analógového pomocou dvoch DAC čipov novej generácie, ktoré zaisťujú nízke skreslenie, vyššie SNR a viac prekreslené stredy a výšky. Po pripojení cez USB sa dočkáte až 768 kHz/32 bit rozlíšenia, cez SPDIF 192 kHz/24 bit a cez Bluetooth 96 kHz/24 bit. Súčasťou prevodníka je aj odpojiteľný slúchadlový zosilňovač. Očakávajte skrátka to najlepšie, čo môžete od takéhoto zariadenia dostať.

Hlavné prednosti DAC prevodníka FiiO Q5s

  • Vlajková loď medzi prenosnými DAC prevodníkmi od FiiO
  • Dokonalý prevod digitálneho signálu do analógového pomocou špičkového hardvérového vybavenia
  • Po USB pripojení získate rozlíšenie až 768 kHz/32 bit
  • Podpora Bluetooth prehrávania v kvalite 96 kHz/24 bit
  • Akumulátor s kapacitou 3 800 mAh
  • Veľké množstvo vstupov a výstupov
  • Odpojiteľný slúchadlový zosilňovač
  • Luxusné spracovanie z hliníka a umelej kože

Množstvo vstupov i výstupov

S DAC prevodníkom FiiO Q5s sa naozaj nemusíte nijako obmedzovať. Nájdete na ňom klasický 3,5 mm jack výstup ale aj 2,5 mm a 4,4 m vrátane line-out. Čo sa týka vstupov, okrem USB a Bluetooth dekódovania ponúkne SPDIF digitálny vstup a line-in analógový vstup. Máte z čoho vyberať.

Luxusné spracovanie DAC prevodníka od FiiO

Nebola by to správna vlajková loď, keby nevyzerala krásne. Pieskované celohliníkové šasi so zaoblenými rohmi priamo nabáda k tomu, aby ste si prevodník podržali v ruke. Rovnako účinkuje aj umelá koža, ktorou je potiahnutá zadná strana. Priamo na tele nájdete aj veľký gombík na úpravu hlasitosti a 4 LED svetielka indikujúce, aký vstup práve používate. Každý detail je dôležitý.

Dlhá výdrž

Q5s v sebe ukrýva Li-ion batériu s veľkou kapacitou 3 800 mAh, vďaka ktorej si užijete počúvanie mnoho hodín. Cez Bluetooth konkrétne napríklad až 9 hodín a cez AUX až perfektných 25 hodín. Okrem toho prevodník disponuje funkciou automatického vypnutia, keď určitú dobu nebudete nič  prehrávať.

Kód:  FII001x5
Produktové číslo:  6953175750048

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17