Obnoviť stránku

FiIO BTR5

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FiIO BTR5

Firma FiiO prišla s novinkou, ktorou je najvyššia trieda Bluetoothových prijímačov s prevodníkom a slúchadlovým zosilňovačom. To vám pomôže, aby sa vaše slúchadlá stali bezdrôtové, aj keď nimi vôbec nie sú. Slúchadlá zapojíte do zosilňovača BTR5 a ten spárujete s telefónom. BTR5 vám umožní telefonovať aj so slúchadlami, ktoré nemajú vlastný mikrofón. Navyše, môžete tlačidlami ovládať hlasitosť aj prehrávanie hudby. Vďaka kvalitnej batérii si počúvanie budete môcť vychutnať až 9 hodín. Oproti prevodníku BTR3 je vybavený vyššou verziou Bluetoothu, väčšou kapacitou batérie, novým čipom dual DAC a vyššou hmotnosťou.

Kľúčové vlastnosti prevodníka DAC FiiO BTR5

  • Prevodník DAC BTR5 premení akékoľvek štuple na bezdrôtové slúchadlá
  • Vybavený mikrofónom na jednoduché telefonovanie so slúchadlami
  • Prevodník BTR 5 má odnímateľnú zadnú klipsu
  • Výstupný výkon až 33 mW
  • Výdrž na jedno nabitie až 9 hodín

Užitočné funkcie prevodníka BTR5

Prevodník BTR5 umožní spárovanie dvoch zdrojov hudby súčasne. Prevodník FiiO BTR5 vás poteší niekoľkými prednastavenými krivkami ekvalizéra, ktoré umožnia naladiť zvuk podľa chuti. BTR5 má jednu z najmodernejších verzií Bluetoothu, a to 5.0. Prevodník má veľmi kvalitnú zabudovanú batériu so silou 550 mAh, takže plné nabitie vám zaberie len hodinu a pol.


Kód:  FII001x8a
Produktové číslo:  6953175790686

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02