Obnoviť stránku

FiiO A1

4,0 7 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

FiiO A1

Ste hrdým vlastníkom kvalitných slúchadiel, ale kvalita zvukového výstupu z počítača, telefónu alebo iného zariadenia vás neuspokojuje? Firma FiiO práve pre vás pripravila miniatúrny prenosný slúchadlový zosilňovač štvrtej generácie, ktorý sa pýši kompaktnými rozmermi vhodnými pre časté prenášanie, praktickosťou, spoľahlivosťou a elegantným vzhľadom.

Kľúčové vlastnosti

  • miniatúrne rozmery umožnia jednoduché prenášanie (42 × 40,7 × 9,4 mm)
  • elegantné a odolné kovové telo
  • prostredníctvom 3,5 mm jacku zosilňovač pripojíte k akémukoľvek zariadeniu
  • akumulátor s kapacitou 160 mAh vám zaručí až 13-hodinovú výdrž na jedno nabitie
  • zvoliť si môžete zo 4 úrovní basov
  • indikačné LED signalizuje stav batérie
  • hmotnosť len 20 gramov

Kvalitné počúvanie na cestách

Slúchadlový zosilňovač FiiO A1 predstavuje ultratenké a ultraľahké riešenie, ktoré umožní zlepšiť zvukovú kvalitu vášho zariadenia. Prostredníctvom 3,5 mm jacku zosilňovač pripojíte k akémukoľvek zariadenia, kde je zosilňovač potreba. S rozmermi menšími ako 5 cm sa z tohto zosilňovača stane ideálny spoločník na cesty, pri ktorých si budete chcieť užívať kvalitné počúvanie svojej obľúbenej muziky. Hlasitosť nastavíte pomocou tlačidiel v čelnej časti zosilňovača. Zvoliť si môžete zo 4 úrovní basov. Akumulátor s kapacitou 160 mAh vám zaručí, že vás zosilňovač nikdy nenechá v štichu, pretože poskytuje dostatočnú kapacitu na to, aby vydržal fungovať až 13 hodín v kuse na jedno nabitie.

Príslušenstvo:

2× priehľadná klipsňa
plastová krytka (ak chcete mať osadenú klipsňu)
USB-microUSB kábel
kábel Jack-Jack 80 cm s priamymi konektormi
kábel Jack-Jack 12 cm so zahnutými konektormi

 
Kód:  FII022a0
Produktové číslo:  6953175710035

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03