Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FIFINE K678

4,9 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
79,90 €

FIFINE K678

Všestranný mikrofón FIFINE

s LED indikátorom

Univerzálny stolný kondenzátorový mikrofón FIFINE K678 v sebe kombinuje využitie na kancelársku prácu i pre hráčov počítačových hier. Mikrofón FIFINE K678 vám ponúkne kryštalicky čistý zvuk, ktorý je dôležitý na nahrávanie vokálov, hovoreného slova i akustických nástrojov ako je gitara, ukulele alebo perkusie. Je vhodný aj pre začínajúcich producentov, skladateľov, muzikantov, tvorcov podcastov, broadcastov a pre YouTuberov. Mikrofón FIFINE disponuje LED kontrolkou pre indikáciu činnosti mikrofónu, ovládanímhlasitosti mikrofónu aj slúchadiel a možnosťou prepojenia s počítačom cez USB konektor.

Mikrofón FIFINE K678

FREKVENCIA

40 – 20 000 Hz

KOMPATIBILITA

Windows, Mac, PS4

PRIPOJENIE

USB 2.0

Mikrofón FIFINE K678

Nastavenie mikrofónu FIFINE K678 pomocou stojančeka

Mikrofón FIFINE je doplnený praktickým stojanom vo veľmi zaujímavom trojuholníkovom vyhotovení. Zaujme svojím vzhľadom hneď na prvý pohľad, súčasne však oceníte aj jeho schopnosť znižovania vibrácií. Praktická je možnosť nastavenia mikrofónu čo sa týka uhla náklonu v rozmedzí 360°. Docielite tak dokonalého nastavenia vzhľadom k vašej polohe, čo je rozhodujúcim faktorom na získanie slušnej kvality zvuku kondenzátorového mikrofónu. Pri streamovaní alebo konferenčných hovoroch určite využijete ovládaniehlasitosti priamo na zadnej strane mikrofónu FIFINE K678. V prípade nutnosti využijete tlačidlo MUTE na okamžité stlmenie mikrofónu. V balení je priložený praktický adaptér na pripojenie mikrofónu k stojanu s ramenom.

Plná kompatibilita mikrofónu FIFINE

Mikrofón FIFINE K678 je plne kompatibilný s operačnými systémami Mac, Windows a hernou konzolou PS4. K počítaču sa pripojíte USB káblom. Oceníte tiež možnosť jednoduchého pripojenia slúchadiel pomocou 3,5 mm jack konektora na detailný monitoring v reálnom čase. Mikrofón FIFINE funguje na princípe Plug & Play, stačí ho teda zapojiť a hneď používať. Nie je potrebné inštalovať žiadne dodatočné ovládače. Kardioidná smerová charakteristika potláča príjem zvuku zo zadnej strany mikrofónu. Výsledný zvuk bude mať hlbokébasy a výrazné výšky vďaka konštantnej citlivosti v celom frekvenčnom rozsahu.

Mikrofón FIFINE K678
Mikrofón FIFINE K678

Kľúčové vlastnosti
mikrofónu FIFINE K678

  • Mikrofón FIFINE K678 využijete na kancelársku činnosť aj hranie počítačových hier
  • Praktický stojan umožňuje nastavenie uhlu náklonu
  • Oceníte konštantnú citlivosť v celom frekvenčnom rozsahu
  • Pripojíte ho pomocou USB 2.0 kábla
  • Mikrofón FIFINE je kompatibilný s Windows, Mac aj PS4
  • V balení nájdete okrem mikrofónu tiež USB kábel, stolný stojanček a adaptér na klasický mikrofónny stojan

Parametre a špecifikácia

Charakteristika mikrofónu

Zásada Kondenzátorový (elektretový)
Smerová charakteristika Smerový (kardioida)
Typ mikrofónu Stolný
Frekvencia od 40 Hz
Frekvencia do 20 000 Hz
Impedancia 85 Ohm
Citlivosť -45 dB
Maximálna vzorkovacia frekvencia prevodníka 48 kHz
Maximálna bitová hĺbka prevodníka 16 bit

Pripojenie

Pripojenie 3,5 mm Jack, USB
Dĺžka kábla 1,7 m

Vlastnosti

Vlastnosti Slúchadlový výstup
Súčasť balenia Stojanček
Vhodné pre Mluvené slovo, spev, Akustické nástroje

Rozmery

Šírka 150 mm
Výška 170 mm
Hĺbka 150 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 990 g
Kód:  FFN002f4
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  K678

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17