Obnoviť stránku

Fieldmann FZS 3002 B

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fieldmann FZS 3002 B

Fieldmann FZS 3002 B je ľahký a ľahko ovládateľný krovinorez s dvojtaktným motorom s objemom 24 cm3 a výkonom 0,75 kW. Strunová hlava je vybavená dvomi strunami s priemerom 2,4 mm a jej doplňovanie do maximálnej dĺžky prebieha poloautomaticky. Balenie obsahuje strunou plne navinutú hlavu a oceľový trojzubec na kosenie odolných rastlín a náletových drevín. Záber kosenia tohto krovinorezu je 42 cm.

Vďaka nastaviteľnému popruhu sa vám so strunovou kosačkou bude dobre manipulovať a váha kosačky sa rovnomerne rozloží medzi chrbát a ruky. Dvojitú rukoväť je možné posúvať po hlavnom hriadeli s možnosťou nastavenia aj jej uhla. To umožňuje pohodlné používanie všetkým používateľom. Palivová zmes pre krovinorez predstavuje mix oleja a benzínu v pomere 1:25. V balení je priložená kalibrovaná nádoba na jednoduché namiešanie vyhovujúcej palivovej zmesi. Objem nádrže je 0,55 l a hmotnosť len 5,8 kg.

Parametre a špecifikácie:

Motor:
Objem: 25,4 cm3
Výkon: 0,75 kW

Strunová hlava:
Automatická

Typ rukoväti:
Riadidlá (súčasť balenia)
Ergonomické držadlá
Závesný ramenný popruh

Záber kosenia:
41,5 cm

Nôž:
3-zub

Hmotnosť:
5,8 kg

Kód:  BOJ107a
Produktové číslo:  FZS3002B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08