Obnoviť stránku

FIBARO Žalúziový

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FIBARO Žalúziový

Vlastníte veľký rodinný dom či firmu s množstvom okien vybavených roletami, priestorov s markízami a niekoľkými vstupmi? Uvítali by ste zlepšovák, ktorým by ste mohli ovládať všetky zariadenia s jednofázovými striedavými motormi naraz? Ak ste aspoň na jednu z otázok odpovedali kladne, určite oceníte bezdrôtový žalúziový modul značky Fibaro. Umožní vám jednoducho a pohodlne riadiť chod všetkých vyššie uvedených zariadení pomocou jedného tlačidla alebo mobilnej aplikácie. V celej miestnosti či budove ich môžete napríklad naraz roztiahnuť či zatiahnuť. Súčasne ponúka sledovanie aktuálnej pozície, teda budete mať dokonalý prehľad o polohe všetkých žalúzií alebo brán. Po prepojení s ďalšími senzormi možno zapojiť automatické ovládanie podľa vonkajšieho svetla, pohybu v dome alebo počasia.

Kľúčové vlastnosti

  • Riadenie chodu všetkých zariadení s jednofázovými striedavými motormi iba jedným tlačidlom alebo mobilnou aplikáciou
  • Dokonalý prehľad o aktuálnej pozícii všetkých roliet, žalúzií alebo brán v miestnosti alebo budove
  • Presné polohovanie
  • Automatické ovládanie podľa počasia, pohybu v čase alebo svetla
  • Meria celkovú aj momentálnu spotrebu energie

Presné polohovanie

Okrem perfektného prehľadu o celkovej situácii modul Fibaro zaisťuje aj plnú polohovateľnosť, ktorá funguje s mechanickými aj s elektronickými koncovými spínačmi. V prípade žalúzií možno dokonca aj naklápať lamely, buď pomocou vypínača, alebo bezdrôtovo cez riadiacu jednotku či iné Z-Wave zariadenie. Problémom nie je ani prepojenie pre skupinové ovládanie a automatické akcie. Okrem toho všetkého táto šikovná vecička zvláda aj merať spotrebu energie - celkovú aj momentálnu.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Protokol Z-Wave

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Elektroinštalácia

Fungovanie

Fungovanie Cez centrálnu jednotku

Vlastnosti

Určenie Žalúzie, Rolety
Kód:  FIBR03g
Produktové číslo:  FIB-FGR-222
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13